Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

HANGVILLA MULTIFUNKCIONÁLIS KÖZÖSSÉGI TÉR Veszprém, Magyarország

Az ingatlan az 1980-as évektől kezdve filmszínházként üzemelt Veszprém városában. A beruházásnak köszönhetően egy modern, 21. századi épületegyüttes jött létre, amely biztosítja a kultúrához való hozzáférést Veszprém lakossága számára.

Verziószám:
1.0

CUKORTÁROLÓ SILÓ Kaposvár, Magyarország

A Magyar Cukor Zrt. az európai cukorpiaci reform lezárulta után fennmaradt egyetlen magyar cukoripari vállalat, amely Kaposvárra összpontosította termelését. A gyárban az elmúlt évtized során folyamatosan növelték a feldolgozási és raktározási kapacitást. Főbb követelmény: önthető konzisztenciájú beton kiszállítását lehetővé tevő cementtípus biztosítása, ami alkalmas a vékonyhéj technológiához.

Verziószám:
1.0

FÖLDHÁZ – HÁRS BIOPINCÉSZET Szajk, Magyarország

A Hárs Családi Bio Pincészet a Szederkényi Hegyközség, Mohács-Bóly Fehérborút egyik legjelentősebb borászata. Ma már több mint 18 hektáron gazdálkodnak, közel 30 fajta, köztük több kísérleti szőlőt termesztenek. Főbb követelmények: az épület szerkezetét alkotó, egyedi henger és ellipszoid formák speciális, fa mintázatú felületi kialakítása.

Verziószám:
1.0

KECSKEMÉT ÉSZAKI ELKERÜLŐ FŐÚT BETONOZÁSI MUNKÁLATAI, Kecskemét, Magyarország

Kecskemét városának közúti terhelésén nagymértékben enyhít a 2013 októberében kezdődött 445. sz. Kecskemét északi elkerülő út 5. sz. főút - 44. sz. főút között szakasz építése. 

Verziószám:
1.0

HELIKOPTER LESZÁLLÓ SZTE SZENT-GYÖRGYI ALBERT KLINIKAI KÖZPONT Szeged, Magyarország

A Szegedi Tudományegyetem klinikai tömbjének korszerűsítésének részeként készült el a helikopter leszállóhely, amely lehetővé teszi a mentőhelikopterek leszállását az épületegyüttes tetején.