Tisztelt Partnerünk!

A biztonságos közúti közlekedés és a jogszabályoknak valamint a LAFARGE Cement Magyarország Kft. engedélyeinek való megfelelés érdekében a Szentlőrinc településen áthaladó közutak szállítmányozás céljából nem használhatók! Kérjük, ebből a célból használja a Királyegyházi Cementgyár melletti, Szentlőrinc települést elkerülő magánút közlekedési táblával és „Kivéve LAFARGE” kiegészítő táblával jelölt útszakaszt!

2020. március 1-től új, sorszámmal és rendszámmal ellátott, 3 évig érvényes behajtási engedélyt állítunk ki partnereinknek, amelyen igazoljuk, hogy járművük a jelzőtáblákon feltüntetett „kivéve LAFARGE” kitétel hatálya alá tartozik, az elkerülő út használatára jogosult.

Amennyiben még nem rendelkezik szállítójárművére érvényes engedéllyel, vagy a korábban kiadott engedélye lejárt, kérjük, igényeljen úthasználati engedélyt!

Kérjük, jelezze felénk űrlapunk kitöltésével az Ön és kollégái által igényelt behajtási engedély darabszámát. Az Ön által igényelt behajtási engedély(eke)t a Királyegyházi Cementgyárban veheti át. Amennyiben Ön postai úton kívánja átvenni az engedély(eke)t, kérjük adja meg levelezési címét.

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. vezetősége

 

BEHAJTÁSI ENGEDÉLY IGÉNYLÉSE >>