A gyorsan változó piac új kihívásaira felelve, stratégiánk 5 alappillérét úgy határoztuk meg, hogy ügyfeleinket helyezzük előtérbe, innovatív termékeket és megoldásokat kínáljunk, valamint az innovatív ipari folyamatokra koncentráljunk. 

Stratégiai célkitűzéseink


1. Az építőipar és az egyéni végfelhasználók céljait egyaránt szolgáljuk
Igyekszünk megtalálni a leghatékonyabb módját annak, hogy termékeinket eljuttassuk ügyfeleinkhez

  • A forgalmazók, kiskereskedők érdekeit szem előtt tartva olyan támogató programokat, valamint logisztikai szolgáltatásokat fejlesztünk, amelyek segítségével az elszigeteltebb vidéki vagy városi lakosság számára is elérhetővé válnaktermékeink, rövidülnek a kereskedelmi láncok és együttműködések jöhetnek létre a kiskereskedelmi hálózatokkal.
  • A háztáji építkezők, magánszemélyek és egyéb végfelhasználók érdekeit szem előtt tartva innovatív termékeket és értéknövelt szolgáltatásokat vezetünk be. Arra törekszünk, hogy a LafargeHolcim márkanév egyet jelentsen olyan értékekkel, mint az emberek iránti tisztelet, a fenntarthatóság, a minőség, a megbízhatóság, a kényelmes vásárlás és a könnyű használat.

2. Keresett partnerek legyünk az építkezések és infrastruktúra terén
A termékeinket alkalmazó végfelhasználók és működési környezetük megértése kiemelten fontos számunkra.

  • Az építőipari szektorban is együtt kívánunk működni ügyfeleinkkel és döntéshozóinkkal (építészek és dizájnerek), hogy csökkentsük költségeiket, megkülönböztethető, kiemelkedő minőséget kínáljunk, és hogy segítsük őket jó hírnevük ápolásában.
  • Az infrastrukturális szegmensben arra törekszünk, hogy a projektekbe minél korábbi fázisban bekapcsolódhassunk, és olyan anyagokat biztosítsunk, amelyek megfelelnek a speciális infrastrukturális kihívásoknak, mint a technológia, a tartósság, a projektek kivitelezhetősége, az ajánlattételtől a szállításig.

3. A működési kiválóság elérése és értékteremtés a folyamatos fejlődés által
Az értékteremtést szem előtt tartva a gyártás minden mozzanatánál törekszünk a költséghatékony szemléletmód és a fejlett működési modellek meghonosítására. Professzionális csapatainkat, technológiánkat, eszközeinket, innovatív ipari megoldásainkat és erős működési modellünket igyekszünk előnyünkre fordítani és megosztani a legjobb gyakorlatokat a világ minden táján. Tevékenységünket a helyi közösségekkel együttműködve, fenntartható módon folytatjuk. Ökológiai lábnyomunk hatékony csökkentésével folyamatosan azon dolgozunk, hogy optimalizáljuk a természeti erőforrások felhasználását, és ahol lehet, értéket teremtsünk az anyagok újrahasznosításával, együttműködjünk az értéklánc többi szereplőjével.

4. Elkötelezettség a gazdaságos és a környezet szempontjából fenntartható megoldások iránt
A fenntartható megoldások vezetőjeként a társadalommal közös hozzáadott értéket teremtünk és csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Példák a fenntarthatósági törekvéseinkre:

  • Innovatív megoldások fejlesztése, mint az alacsony széndioxid kibocsátással készülő cement és az újrahasznosítható adalékanyagok, valamint logisztikai fejlesztéseink.
  • Olyan termékek fejlesztése, amelyek optimalizálják az épületek energiafelhasználását egész élettartamuk során.
  • Vezető szerepünk szemléltetése a környezet szempontjából fenntartható és társadalmilag felelős megoldásokon keresztül.
  • A Legjobb Elérhető Technológiák alkalmazásával hatékonyan csökkentjük a fosszilis tüzelőanyagok felhasználását, amely a környezetre gyakorolt hatásunk csökkentése mellett költséghatékony működést és a versenyképesség növelését eredményezi.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy magasszínvonalú munkavédelmi, egészség-megőrzési kultúrát teremtsünk munkavállalóink, partnereink és a helyi közösségek körében.
  • Tisztességes eljárás minden esetben, valamint befogadó vállalati kultúra terjesztése a munkahelyeken.
  • A helyi közösségekkel szorosan együttműködve teremtünk értéket, többek között önkéntességi programjaink révén.

5. A lehető legjobb tőkemegtérülés melletti elkötelezettség

  • Helyi és globális szinten a működési kiválóság elérésére törekszünk.
  • A becslések szerint szinergiáink rövidtávon 1,4 milliárd euro bevételt jelentenek.
  • Középtávon az új Csoport teljes mértékben profitál ipari hálózatának méreteiből adódóan , amely elősegíti az optimalizációt nagy felvásárlások vagy beruházások nélkül. Hasonlóképpen kapacitásunkból adódóan innovációs stratégiánkat könnyen végrehajthatjuk, amely ilyen széles skálán kulcsfontosságú lesz az alacsony költségvetés mellett elért erős növekedés kivitelezésében.

 

Etikai vonal

A LafargeHolcim elkötelezett az üzleti integritás mellett. Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a LafargeHolcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a LafargeHolcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját.

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
2.0

Dátum:
2022. december 09.
Szállítói Etikai Kódex