A rakodási munkaengedély megszerzése 2018. január 1-től

A Királyegyházi Cementgyár területére belépni, és rakodást végezni kizárólag engedéllyel lehetséges. A gyár területén, az erre a célra kialakított munkaállomáson, elektronikus formában tudják megszerezni a rakodást végző munkatársak a szükséges munkaengedélyt, személyes regisztrációt követően.

Az online felületen kitöltött regisztráció után, amelyben rögzítik a személyesazonosításhoz szükséges adataikat, lehetőségük lesz a kötelező munkavédelmi teszt elvégzésére. 

Az oktatóanyag tanulmányozása és a kérdőív sikeres kitöltése után pedig egy személyre szóló fényképes plasztik kártya készül, amely az oktatás időpontjától számított 1 évig biztosítja a gyárba való belépést.

A kártya érvényességének ellenőrzése

A kártya érvényességét a terminálon található kártyaolvasó segítségével kell ellenőrizni a bejelentkezés megkezdése előtt.

Amennyiben a kártya nem érvényes vagy nem lett még kiállítva, a bejelentkezés nem lehetséges. Ilyen esetben a terminálon jelzett instrukciók alapján fel kell venni a kapcsolatot a diszpécser csoporttal, ahol a további lépésekről kollégáinktól bővebb utasítást kapnak.

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. július 25.
Egészség- és Munkavédelmi üdvözlő csomag

Kérjük, figyelmesen olvassa el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Bükkösdi Bányája és Királyegyházi Cementgyárára vonatkozó tájékoztató füzetet, és töltse ki a mellékelt kérdőívet!