A LAFARGE Bükkösdi Kőbányája biztosítja a cementgyártáshoz szükséges agyag és mészkő keveréket, az úgynevezett premixet. A szükséges alapanyagokat korszerű robbantási technológia segítségével termelik ki, melyeket nehézgépekkel juttatnak el a technológiai sorra. A kitermelt nyersanyag a helyben történő törés és feldolgozás,keverés után vasúti kocsikban jut el Bükkösdről Királyegyházára.

Bányánkban hagyományosan a kora nyári időszakban tartunk nyílt napot, melynek időpontját honlapunkon közzétesszük.

 

ISO TANÚSÍTVÁNYOK

  

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. megfelelt az ISO 9001, 14001 és 50001 szabványok követelményeinek. Az ISO 9001-es rendszer a meglévő magas színvonalú vevői igények további kiszolgálását, a követelmények további kielégítését, illetve azok garantálását szolgálja, míg az ISO 14001-es rendszer a Királyegyházi Cementgyár számára a környezettudatos működést foglalja össze. Ennek megfelelően a Cement és Mészkőliszt termékek gyártására és értékesítésére vonatkozó tanúsítvány kiállítására került sor, amely 2018. augusztusáig érvényes. Az ISO 50001 energiairányítási szabványra épülő energiairányítási rendszer célja, hogy tervezett módon tegye lehetővé a vállalat számára az energiateljesítmény folyamatos nyomon követését és fejlesztését. 

  

 

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2017. május 16.
Minőségpolitika

A LAFARGE minden működési tevékenységének meg kell felelnie az összes vonatkozó törvénynek és előírásnak, továbbá ezen tevékenységeket a fenntartható fejlődés elvei szerint kell végezni. Ezt hatékony minőségirányítási rendszer alkalmazásával elért folyamatosan javuló minőségi teljesítménnyel tudjuk megtenni.

Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. október 17.
Környezetpolitika

A LafargeHolcim elkötelezett környezeti teljesítménye folyamatos javítása mellett, hogy pozitív módon járuljon hozzá a környezethez és a társadalomhoz, üzleti tevékenységét a fenntartható fejlődés alapelveivel összhangban folytassa, hatékony környezetirányítási rendszerek alkalmazásával. 

Verziószám:
1.0

Dátum:
2015. július 01.
Egészség- és Munkavédelmi Politika

A LAFARGE minden működési tevékenységének meg kell felelnie az összes vonatkozó törvénynek és előírásnak, továbbá ezen tevékenységeket a fenntartható fejlődés elvei szerint kell végezni. Ezt hatékony környezetirányítási rendszerek használatával elért folyamatosan javuló környezetvédelmi teljesítménnyel tudjuk megtenni.