Ismét megrendezésre került az iskola Szülői Közössége szervezésében a szülők jótékonysági batyus bálja, az iskolai gyerekek támogatására.
Az új megválasztott vezetés, nagy izgalommal szervezte e rangos, immár hagyománnyá váló eseményt.
Elődeink magasra tették a mércét, de sok jó tanácsot kaptunk tőlük. Kozmáné Varga Veronika üdvözlő beszéde nyitotta meg a bált. Az érkező vendégeket Ős Gergő és a Szülői Közösség felajánlásának köszönhetően egy üdvözlő itallal vendégelték meg a szervezők. Segítséget kaptunk Kozma Ákos Ferenctől és Sóki Andortól, ők szedték a jegyeket és a bál végén is segédkeztek a rendrakásban.
Horváth László szolgáltatta a talpalávalót. Hajnalig szólt a zene, mindenki remekül érezte magát.
Az éjféli tombolán mindenki izgatottan várta, hogy kinek, mit sikerül nyerni a rengeteg felajánlott nyereményből. Az előre megvásárolt tombolai ajándékok és a felajánlások az este folyamán folyamatosan bővültek, ahogy érkeztek a vendégek, sokan hoztak magukkal valamilyen meglepetést.

A felajánlásokat ezúton is köszönjük a Szülői Közösség nevében. Támogatóink: Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Dömse Dénes, Szentlőrinci Húsbolt, Szentlőrinci Király Pékség, Szentlőrinci Sarki Virágbolt, Ős Gergely, Király Csemege, Ős család, Hollósi család, Gyenis család, Mihálovics család, Kontra család, Csóka Farm, Kozma család, LafargeHolcim Királyegyházai Cementgyár, Katona Krisztián, Keczeli család, Vég-Erős Adrienn, Balogh Éva, Csókáné Varga Hajnalka, Grím Ferenc, Királyegyháza Községi Önkormányzat, Szabó Zsófia és egy névtelen támogató.

Köszönjük azoknak, akik megtiszteltek minket a bizalmukkal, és eljöttek jól érezni magukat, vagy támogatták törekvéseinket. A befolyt összegből a gyerekek rendezvényeit, ajándékait fogjuk finanszírozni. Szeretnénk ezt a hagyományt folytatni, és mindenkit szeretettel várunk jövőre is a Szülők Báljára.

 

Eredeti forrás: https://www.kiralyegyhaza.hu/index.php?Itemid=29&id=1202&option=com_content&task=view