A Lobbi Parti után jótékonysági futás és zenei élmények is várhatóak

Az ősz kezdetén is mozgalmasan telnek a napok Szentlőrincen. A szeptemberi rendezvényeket követően már a későbbi hónapokat illetően is több tervvel készül a helyiek számára Szentlőrinc Város Önkormányzata.

SZENTLŐRINC – A nyári szezon lezárását követően további színes programokkal vágtunk neki az őszi időszaknak

– mondta el Koltai Péter, Szentlőrinc polgármestere.

– Szeptember 9-én tartottuk a XXI. Lobbi Partit, amely az idei évben is nagy létszámmal, sikeresen zárult. Az idei eseményen is számos intézményt, cégvezetőt, önkormányzatok képviselőit üdvözölhettük konstruktív tapasztalatcserére, illetve kellemes beszélgetések során – tette hozzá a település vezetője.

– Szintén a tradíciókat folytatva, szeptember 16-án rendezik meg az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági futóversenyt immár hetedik alkalommal. A programot Szentlőrinc Város Önkormányzata, a Lafarge Cement Magyarország Kft. valamint a Királyegyházai Önkormányzat közös szervezésben tartjuk meg. A rendezvényre a korábbi évekhez hasonlóan sok sportolni vágyó gyermeket és felnőttet várunk – folytatta Koltai Péter.

– Szentlőrinc Város Önkormányzata ugyanezen napon, azaz szeptember 16-án örvendezteti meg a helyi lakosságot a több éve hagyománynak számító Zenél a Városháza eseménnyel, melyre 18.00 órai kezdettel szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az idei évben az Ifjúsági Fúvószenekar a Zeneiskola tanáraival közösen biztosítja a műsort – árulta el Kovács Krisztina rendezvényszervező, alpolgármester.

A programsorozatot folytatva szeptember 24-én a Borbarátok éjszakája alkalmával számos neves fellépővel várják a szórakozni vágyókat a szentlőrinci vásártérre. A rendezvény kezdete 16.00 óra, az előadók listáját megtekintve a szervezők bíznak benne, hogy sokan kedvet kapnak egy kellemes este eltöltésére városukban.

– Akik a felhőtlen szórakoztatásról gondoskodnak e jeles napon, a Szentlőrinci Nyugdíjas Dalárda, Csézy, Caramel, Soltész Rezső, Miss Bee, Csordás Tibi, Alee, Deniz. Az estét retró diszkóval zárjuk DJ Csibo főszereplésével – mondta Kovács Krisztina.

– Az élet nem áll meg természetesen ezután sem. Az őszi hónapokra gyalogtúra, kerékpártúra, Idősek Világnapja, halloween-program lett betervezve a szentlőrinciek közösségi életének színesebbé tételére

– avatott be a közeljövőben tervezett eseményekbe a rendezvényszervező-alpolgármester.

KA: Fúvószene is elhangzott a hétvégi Lobbi Partin

KA: Idén is sor került konstruktív tapasztalatcserére

KA: A Lobbi Partin részt vett a helyi nyugdíjasegyesület is

KA: Intézmények, cégvezetők, önkormányzatok képviselői találkoztak