A Murexin Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. design tervpályázatot hirdetnek a képzőművészek, designerek, formatervezők számára. A Murexin által előállított fugázó egyedi, újszerű bemutatására várják a kiírók a tervpályázatokat.

A pályázat célja a kiírók által előállított anyagok sokszínű felhasználási lehetőségének bemutatása. A pályázat során kiemelt szempont a Murexin FM 60 Prémium Fugázó 25 színű termékmintájának innovatív módon történő bemutatása. Ennek megfelelően a tervpályázatra olyan alkotásokat várnak a kiírók, amelyek egyúttal a termék eladáshelyi megjelenését, bemutatását támogatják, valamint design tárgyként is funkcionálhatnak.

 

„25 éves lett a Murexin Magyarország. Ehhez kapcsolódóan egész évben különböző programokkal, akciókkal ünnepelünk. Ebben a számunkra fontos évben egy olyan formabontó pályázatban gondolkodtunk, ami tágabb értelemben lehetőséget nyújt az alkotásra. 25 színből álló FM 60 Prémium fugázó színválasztékunk bemutatására és egyben hagyomány teremtésre is” – mondta el Czili Aladár, a Murexin Kft. Ügyvezető igazgatója.

A pályázat 2018-ban első alkalommal kerül meghirdetésre.

„A Királyegyházi Cementgyár működése óta elkötelezett az építőanyagok újszerű, design termékként történő felhasználása mellett is. Éppen ezért külön öröm számunkra a Murexin Kft.-vel kiírt közös tervpályázatunk, amely ismételten egy új lehetőséget biztosít a képzőművészek, designerek számára olyan formabontó tárgy alkotására, amely megmutatja az építőanyagokban rejlő sokszínű lehetőségeket.” – tette hozzá Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Értékesítési és marketing igazgatója.

A tervpályázat során cél a legkiemelkedőbb teljesítményű alkotók elismerése, valamint a kiválasztott alkotások sorozatgyártása. A kiválasztott, új designtárgyak bemutatótermekben (pl.: exkluzív fürdőszobaszalonokban, építőanyag kereskedésekben stb.) kerülhetnek kiállításra, népszerűsítésre.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA ÉS HATÁRIDEJE
A tervpályázatok online benyújtási határideje: 2018. november 30. 12:00

A tervpályázatok elbírálási ideje: 2018. december 7.

A tervpályázatok eredményének kihirdetése: 2019. január

További információ a tervpályázatról: www.murexin.lafarge.hu