A 21 Nő az egészségügyért alapítvány idén is mosolyt visz a kórházakba december 5-én, az alapítvány Mosolyt a kórházakba 2020! adománygyűjtő akciója keretében.

 

A 21 Nő az egészségügyért alapítvány idén is Mosolyt visz a kórházakba december 5-én. Sokan vannak, akik szeretnének tenni valamit, örömet szerezni, ajándékozni, szerető gesztussal kifejezni azt, amit ma sokszor, de talán nem elégszer hallunk: hogy köszönjük az egészségügy minden egyes dolgozójának a helytállást. Ma nincs hír, ami ne róluk és a COVID-19 elleni küzdelemről szólna. Sokan a figyelem középpontjában állnak és vannak sokan, akik a háttérben biztosítják a munka feltételeit. Az alapítvány Mosolyt a kórházakba 2020! adománygyűjtő akciója róluk is szól: a takarítókról, a műszakiakról, a szociális munkásokról és természetesen a betegekről, a gondozottakról, akik a Mikulást nem a saját otthonukban várják. Idén több mint 15 helyre jutnak el a Mikulás csomagok országszerte.

A 21-ek az adományokon túl gyűjti a futva vagy gyalog megtett kilométereket egy erre a célra létrehozott felületen: shorturl.at/aoGTZ. Az országos akció arra biztat mindenkit, hogy nem kell bezárkózni, nem kell lemondani a mozgás öröméről. Lelkileg amúgy is megterhelő ez az időszak, de a magány, a szeretteinktől való távollét sokkal kínzóbb, ha a négy fal mögé bújik az ember. Ráadásul a futók közül tíz személy Mikulás csomagot kap, amit hazavihet vagy felajánlhatja kedvenc egészségügyisének.

A kórházaknak szánt adományokat továbbra is várjuk Budapesten és Pécsett november 29-ig! Ezen az email címen lehet jelentkezni: info@21no.hu .

Eddig (november 24-ig) az alábbi cégek csatlakoztak a felhíváshoz:

ÁEEK

Alexandra Könyvkiadó

ASIX Distribution Kft

Bayer Hungária

Béres Gyógyszergyár

Biconsulting

Egis

Eisberg

Farmgirls Virágda

Fruitweb

Hungaropharma

Innovelle Pharma

Johnson & Johnson

LAFARGE Cement Magyarország Kft. 

Napsugár Könyvkiadó

Nestlé

Omega Pharma Hungary Kft.

Primőr Kozmetika

Profimed

Unilever

Együtt, egymásért! Kell a MOSOLY A KÓRHÁZAKBA! KELL A MOSOLY MINDENKINEK 2020!