Harmadik alkalommal rendezik meg a 2017. szeptember 15-én az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági futóversenyt két távon az egészséges életmód jegyében.

A mára már hagyománnyá vált verseny közreműködői, a LAFARGE Cement Magyarország Kft., Szentlőrinc Város Önkormányzata, Királyegyháza Község Önkormányzata, valamint a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány mellett idén szervezőként üdvözölhetjük a szentlőrinci Tekerj, Fuss, Túrázz Egyesületet is. „Nagy öröm számunkra, hogy immár harmadik alkalommal működhetünk közre a fiatalokat és sportkedvelőket megmozgató futóverseny szervezésében. Kiemelten fontos, hogy a rendezvény lebonyolításában szervezőpartnereinken túl ismét bekapcsolódnak Szentlőrinc és Királyegyháza polgárőrei, önkéntes tűzoltói, valamint a cementgyár önkéntes programja keretén belül munkatársaim is. Ez adja meg a sporttalálkozó igazi értékét és emeli valódi közösségi eseménnyé a futóversenyt évről évre. – mondta Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Marketing kommunikációs vezetője.

A már hagyománnyá vált, több száz résztvevőt megmozgató kezdeményezés 2015-ben indult útjára, azzal a nem titkolt céllal, hogy felhívja a környező lakosság, különösen a gyermekek figyelmét az egészséges életmód, valamint a mozgás fontosságára. Idén is a három és a 11 km-es táv várja a kicsiket, a családokat és a felnőtteket a Királyegyházi Cementgyár, Szentlőrinc és Királyegyháza között. A 18 éven felüli versenyzők 500 forintos nevezési díjából befolyt összeget Szentlőrinc és Királyegyháza általános iskolái számára sportszervásárlására fordítják. A programot számos további helyi partner, adományozó támogatja.

Bízunk benne, hogy a királyegyházi iskola tanulói és szülői közössége idén is nagy számban képviselteti magát az egészséges életmód népszerűsítése céljából.

Bővebb információ és online regisztráció augusztustól elérhető a www.lafarge.hu oldalon.

Kapcsolódó dokumentumok
Dátum:
2017. július 31.
Együtt gyermekeinkért - Jótékonysági futóverseny idén szeptemberben is