KIRÁLYEGYHÁZALAFARGE Cement Magyarország Kft. idén ősszel is megrendezte rendezvénysorozatát, amelynek fő fókuszában az egészség-, munkaés környezetvédelem volt.

A sorozat keretében a LAFARGE munkavállalói és alvállalkozói különböző tematikus programokon vehettek részt. Ezek között megtalálható volt a munkavédelmet célzó elméleti és gyakorlati oktatás (pl.: magasban végzett munka, elsősegélynyújtás, tűzoltás és kiürítési gyakorlat stb.). Ezek közül külön kiemelendő a fuvarozókat is megszólító baleset-megelőzési előadás, amelyet Pintér József rendőrfőtörzszászlós, baleseti helyszínelő tartott. A színvonalas és tanulságos előadás még jobban felhívta a résztvevők figyelmét a biztonságos közlekedés szükséges feltételeire és fontosságára.

Az egészségmegőrzést és rekreációt elősegítve a LAFARGE ezúttal masszázst és hangtálas meditációs programokat kínált munkavállalói részére. Ezek mellett a sportos életmód jegyében közös tornát is szerveztek, valamint az aktív kollégákból álló LAFARGE futók csapata a rendezvénysorozat zárásaként teljesítette az Ultrabalaton 216km-es távját.

Az idei Egészség-, Munka- és Környezetvédelmi Napok rendezvénysorozat különlegessége, hogy először lett kiemelt témája a fenntarthatóság és környezetvédelem is. W. K.