Vass Levente

Hogyan kezdted pályafutásodat a LAFARGE-nál?

 

Gyakornokként kerültem a PTE Közgazdaságtudományi Karáról a Királyegyházi Cementgyárba, 2012 decemberében. Ezt követően nem egészen fél évre rá marketing asszisztensként folytattam a munkát a gyárban. Ebben a pozícióban dolgoztam közel 3 évig, leginkább a termékmarketing, az értékesítéshez kapcsolódó marketingfeladatok, elemezések tartoztak a feladataim közé.


Mivel foglalkozol új munkakörödben, mint Tender koordinátor?

 

Tender koordinátorként a pályázati lehetőségek feltérképezésével és a források bevonásának kezelésével foglalkozom. Ebben a pozíciómban felettesem közvetlenül már a LAFARGE Közép-Kelet-Európai Klaszter központjában, Bécsben található, ugyanakkor én továbbra is Magyarországon dolgozom.

Mi az, amire pályád során a legnagyobb kihívásként tekintettél?

 

Az új feladatok új kihívások elé állítják az embert, ezek megoldását pedig sokszor a komfortzónánkon kívüli területen találjuk meg. Úgy gondolom, hogy a személyes fejlődés legjobb módja, ha ki merünk lépni ebből a komfortzónából, még akkor is, ha néha ezt nagyon nehéz megtenni.


A LAFARGE-nál épített karriereddel kapcsolatban milyen tapasztalatokat osztanál meg a jelenlegi és leendő kollégáiddal?

 

Fontosnak tartom a jó emberi kapcsolatok kialakítását, hiszen minden pozíció, munkakör mögött egy ember van, és sok esetben a kollégák közti személyes jó kapcsolat lendíti előre az ügymenetet. Mindenkit arra bíztatok továbbá, hogy olyan munkát végezzen, amiben elég kihívást talál, hiszen ha nincs meg a személyes motivációja, nem fog jól teljesíteni.

VASS Levente

Tender koordinátor

Levente a marketing részlegről került pozíciójába. Munkája során számos területtel és a bécsi LAFARGE központtal is együtt dolgozik. Közgazdaságtudományi karon végzett, kiválóan beszél angolul, Excel expert. Hobbija az autók, rendszeresen sportol, kedvence a squash és a TRX.