Tamási Dorottya

Mivel foglalkozol munkakörödben, mint Minőségbiztosítási vezető?

 

Minőségbiztosítási vezetőként igen sokrétű feladataim vannak, de az első és legfontosabb a cementtermékek és a szintén általunk gyártott mészkőliszt megfelelő minőségének folyamatos biztosítása. Ezen túl az ISO 9001 minőségirányítási rendszer fenntartásáért és fejlesztéséért felelek, de hozzám tartozik a labor működtetésének biztosítása, a gyártási receptúrák előírása, a folyamatos gyártásfelügyelet, a termékek tanúsítása, új termékek bevezetése, valamint a minőségügyi reklamációk kivizsgálása is.


Mi az, amire a pályád során az egyik legnagyobb kihívásként tekintesz?

 

Ebben a szakmában minden nap új kihívásokkal szembesülünk, naponta tanul valami újat az ember, soha nem lehet megállni! Ezért minden pozíciómban, egészen 2010-től, amikor idekerültem, gyorsan fel kellett vennem a tempót. Ezt nem lehetne folyamatos fejlesztések, tréningek és kiváló közvetlen kollégák nélkül megoldani, akik nélkül az általam irányított terület nem lehetne eredményes.

 

A LAFARGE-nál épített karriereddel kapcsolatban milyen tapasztalatokat osztanál meg a jelenlegi és leendő kollégáiddal?

 

Fontosnak tartom a munkában való precizitást és a kitartást, emellett természetesen számíthattam a személyes és szakmai támogatásra is: sokat köszönhetek Miedziak Miroslaw kollégámnak, aki éveken át a felettesem volt. Mindenkinek azt javaslom, hogy szorgalommal, odafigyeléssel és kitartással forduljon a munkája felé, így egészen biztosan eléri az általa kitűzött célokat.

TAMÁSI Dorottya

Minőségbiztosítási vezető

Tamás Dorottya vegyészmérnök, minőségirányítási szakmérnök. Kezdetben laboránsként, majd diplomája megszerzését követően labormérnökként, később laborvezetőként dolgozott. Angol és olasz nyelven beszél, szereti a kreatív, csináld magad dolgokat, és az utazást.