Nagy Tibor

Kérlek, foglald össze, milyen pozíciókat töltöttél be eddig a Királyegyházi Cementgyárban!

 

2010-ben kezdtem a Királyegyházi Cementgyárban dolgozni, akkor még a Nostra Cement Kft.-nél, gépkezelőként. Az első munkakörbeli váltási lehetőség hamar jött: a termelési koordinátorunk ajánlott a vezérlőbe operátornak, ahol két évig dolgoztam. A gyár termelési szüneteiben azonban sokat segítettem a karbantartásban is, így Mellár László kollégám támogatásával tervező lettem a karbantartási részlegen. Ebben a munkakörömben a karbantartási munkálatok megszervezése, alkatrészek, erőforrások biztosítása volt a feladatom. Végül tavaly szeptemberben kerestek meg a feladattal, hogy legyek gépészeti csoportvezető. 2019 óta Termelésvezetőként irányítom a cementgyártás folyamatát.


Mi gondolsz, a Királyegyházi Cementgyár, mint munkáltató, hogyan segítette az előmeneteled?

 

Minden segítséget megkaptam a gyár részéről, hogy fejlődhessek. Folyamatosan támogattak abban, hogy az érdeklődésemnek megfelelően újabb és újabb kihívásokat találhassak. A megbízásokba mindig volt időm beletanulni, ma is szép számmal veszek részt szakmai tréningeken. Abszolút pozitívan élem meg a változásokat, hiszen azt is fontosnak tartom, hogy ne fásuljunk bele egyféle munkakörbe. Örülök, hogy a kitartásom meghozta a gyümölcsét.

Mit tudnál tanácsolni azoknak, akik csatlakozni kívánnak a LAFARGE csapatához?

 

Úgy gondolom, ha az embert érdekli az, amit csinál, és lelkesen végzi a munkáját, előbb-utóbb felfigyelnek rá, és segítik az előrelépésben. Szorgalommal és kitartással könnyen lehet fejlődni!

NAGY Tibor

Termelésvezető

Tibor technikusi végzettséggel kezdte pályáját, 2010 óta dolgozik a Királyegyházi Cementgyárban. Számos tréning és képzés elvégzését követően fokról fokra haladt előre a szakmai ranglétrán, jelenlegi pozíciójáig. Szabadidejét szívesen tölti az edzőteremben.