HR

 

A HR munkatársak nem csak a kiválasztás folyamatában vesznek részt. Nagy gondot fordítanak a munkavállalók képzésére és fejlesztésére; támogatják a szakmai tárgyú tanfolyamok, a személyes fejlődést elősegítő tréningeket. (pl. nyelvtanulás, Excel tanfolyam, időgazdálkodás, stb.)

Értékesítés

 

Az értékesítési terület fejlett informatikai támogatással járul hozzá az évente meghatározott eladási célszámok teljesítéséhez. Hatékonyságának köszönhető, hogy alig öt év alatt a Királyegyházi Cementgyár mára Magyarország egyik meghatározó építőanyag ipari szereplőjévé lépett elő.

Logisztika

 

A legmodernebb informatikai rendszerekkel működő logisztikai terület a Királyegyházi Cementgyárhoz kötődő áruszállítási forgalom irányítója. A logisztikusként dolgozó munkatársak figyelemmel kísérik az üzemi területre érkező és onnan induló szállítmányokat. Ellenőrzik a fuvarok pontos célba juttatását, továbbá az egészség- és munkavédelmi szempontok betartását.

Vasút

 

A Királyegyházi Cementgyár és a hozzá tartozó Bükkösdi Kőbánya vasúti üzeme Az év legjobb árufuvarozási depója díjat nyerte el 2013-ban Londonban, az Európai Vasúti Kongresszuson. Az elismerés nemcsak a megvalósult műszaki és logisztikai megoldásokat, hanem a vasúti üzemben folyó munka magas színvonalát jelzi.

Egészség- és munkavédelem

 

Az egészség- és munkavédelem területe meghatározó érték a Királyegyházi Cementgyár munkatársainak életében. A hazai előírásoknál nem egy alkalommal szigorúbb szabályok fokozottan védik a munkatársak és az alvállalkozók épségét, minden munkakörben, helyszíntől függetlenül.

Pénzügy&Kontrolling

 

Baranya megye egyik legnagyobb vállalkozásaként professzionális informatikai rendszereket, és cégcsoporton belüli megoldásokat vesz igénybe a pénzügyi és kontrolling folyamatok zavartalan biztosítása érdekében.

 

Karbantartás 

 

Több mint 37 000 négyzetméternyi üzemi és irodai terület villamossági és gépészeti munkálatait látja el napi rutinszerűséggel. Kezdve az egyszerű izzócserétől egészen a mérnöki gondolkodást igénylő ipari megoldásokig.

 

ISMERD MEG NAGY TIBOR GÉPÉSZETI CSOPORTVEZETŐ KARRIERÚTJÁT >

Bánya

 

Királyegyházától alig pár kilométerre található a LAFARGE Bükkösdi Kőbányája. Itt külszíni fejtéssel, robbantásos technológiával jutnak el a cementgyártás alapanyagának számító mészkőhöz. Ezt indítják vasúton útnak a Királyegyházi Cementgyár felé.

 

Környezetvédelem

 

A Királyegyházi Cementgyár Európa egyik legmodernebb építőanyag üzeme. Minimális környezeti terheléséért, a másodlagos tüzelő- és nyersanyagok alkalmazásáért (pl. máshol nem hasznosítható, válogatott ipari és háztartási hulladék felhasználása) kapta meg a Baranya Megyei Környezetvédelmi Díjat.

Marketing, kommunikáció

 

Sokoldalú terület, amely a szakma szinte teljes spektrumát felöleli. A klasszikus kommunikációs (közönség- és médiakapcsolatok, belső kommunikáció) és rendezvényszervezési feladatok mellett a termékmarketingért és a termékfejlesztésért is felelős.

 

ISMERD MEG VASS LEVENTE TENDERKOORDINÁTOR KARRIERÚTJÁT >

Minőségbiztosítás és Laboratórium

 

A Királyegyházi Cementgyár modern laboratóriuma széles spektrumon vizsgálja a cementtermékeket, és felel a termékek minőségbiztosításáért.

 

ISMERD MEG TAMÁSI DOROTTYA MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI VEZETŐ KARRIERÚTJÁT >

 

Termelés

 

A Királyegyházi Cementgyár termelési kampányok keretén belül gyártja cementtermékeit. A Termelési terület a gyáron belüli alapanyag mozgatásért, a szükséges mennyiség biztosításáért felel. E mellett a gyártósoroktól a késztermékekig felügyeli a teljes termelési folyamatot.

Beszerzés

 

Egy cementgyár működtetése komplex feladat, amelynek egyik központi eleme a beszerzés. Ez a terület felel a megfelelő minőségű beszállítói tevékenységért, a működés zavartalanságáért, amelyet hatékony informatikai rendszer támogat. 

 

 

 

 

Megtetszett egy terület?

 

 

 

 

Tekintsd meg most állásajánlatainkat!