A hazai felsőöktatási intézményekkel együttműködve gyakornoki pozíciókat alakítottunk ki a Királyegyházi Cementgyárban, annak érdekében, hogy a tanrendben meghatározott gyakorlatot a hallgatók nálunk tölthessék. Ezzel is támogatjuk a helyi utánpótlás képzést Baranya megyében. Folyamatosan fogadjuk a hallgatókat, hogy eddig megszerzett tudásukat a gyakorlatban is kipróbálhassák.

Az oktatási intézményekkel kötött megállapodás értelmében a diákok jelenkezhetnek a meghirdetett pozíciókra, az iskolák által megszabott idő intervallumra, és óraszámban, vagy megfelelő feltételek mellett azon túl is. A gyakornokok részére az ide vonatkozó jogszabályban előírt juttatásokat biztosítjuk. 

Az alábbi területek valamelyikén elvégzett gyakorlatot követően lehetőség nyílik a továbblépésre, de ez a gyakornok teljesítményétől, valamint a Királyegyházi Cementgyár aktuális üres pozícióitól egyaránt függ.

Interjúk

VETŐ Viven, Gyakornok

Vető Viven a PTE Közgazdaságtudományi kar hallgatójaként látott el marketing asszisztensi feladatokat a Kommunikáció és marketing osztályon, mint gyakornok. 

  

  

 KRIX Tamás, Gyakornok

 Krix Tamás az Értékesítési osztályon volt gyakornok, marketing asszisztensi feladatokat látott el. Gyakornoki ideje során   belekóstolhatott egy multinacionális cég életébe. Közgazdaságtudományi karon végzett.

 

   

 

PATAKI Bianka, Gyakornok

Pataki Bianka a marketing osztályon gyakornokoskodott. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar végzős hallgatója gazdálkodási és menedzsment szakon angol nyelven.

 

 

 

NEMES Kata, Gyakornok

Nemes Kata a HR osztályon gyakornokoskodott, HR asszisztensi feladatokat látott el. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem harmadéves pszichológiai hallgatója.

 

 

   

HR

 

Értékesítés

 

Logisztika

 

Vasút Egészség- és munkavédelem Pénzügy&Kontrolling 
Karbantartás

 

Bánya

 

Környezetvédelem

 

Marketing, kommunikáció Minőségbiztosítás és Laboratórium  Termelés
Beszerzés Megtetszett egy terület? Jelentkezz alább gyakornoki pozícióra!
Gyakornoknak jelentkezem

Jelentkezz hozzánk gyakornoki pozícióra!


A gyakornoki hely megpályázásához add meg adataidat, csatold önéletrajzodat! A "További dokumentum" gombra kattintva tölthetsz fel további dokumentumokat is (pl. angol nyelvű önéletrajz, bizonyítvány, nyelvvizsga, diploma, tudományos munka, stb.).

Hírek
Holcim Awards
2023. február 14.
Holcim Awards

A Holcim Awards a világ legjelentősebb nemzetközi versenye a fenntartható építészeti tervezés területén. A nagyszabású veseny a Holcim Alapítvány tevékenységének szívügye, amelynek keretében innovatív koncepciók és tevek kerülnek díjazásra. A hetedik pályázati ciklus 2023. február 6-án indul.