Vető Vivien

Milyen területen dolgoztál, mint gyakornok?

Kommunikáció és marketing osztályon voltam gyakornok, marketing asszisztensi feladatokat láttam el közel öt hónapon keresztül.


Mik voltak a főbb feladataid?

Legfőbb feladatom a Kommunikációs szakértő munkájának segítése volt. Részt vettem rendezvények szervezésében (regisztráció, terem rendezés, kommunikáció), kezeltem a cégajándék raktárat (adminisztráció, leltár, beszerzés) és kontakt adatbázist készítettem a beszerzés számára.

 

Melyik feladatot, projektet élvezted a legjobban? Mi jelentette számodra a legnagyobb kihívást?

Leginkább egyik nagyobb rendezvényünk lebonyolítását élveztem a legjobban, melyet a Pollack Expo-ban rendeztek meg. A legnagyobb kihívást jelentő feladat számomra a cégajándékok rendszerezése és a megrendelés folyamata volt. Ez a hálás feladatok közé tartozik, nagyon nagy élmény, amikor elkészültek és a kezünkben tarthatjuk őket.

 

Miben tudtál gyakornoki időd alatt fejlődni?

Ez a gyakorlati hely pontosan olyan dolgokat adott, amely az elméleti képzést kiegészíti. Biztos vagyok benne, hogy a későbbi elhelyezkedésem során is hasznos tapasztalatként jelenik meg. Sokat fejlődött a szervezési, Drive és Excel kezelési képességem, valamint a kommunikációs készségem is.

 

VETŐ Vivien

Gyakornok

Vető Viven a PTE Közgazdaságtudományi kar hallgatójaként látott el marketing asszisztensi feladatokat a Kommunikáció és marketing osztályon, mint gyakornok.