Pataki Bianka

Milyen területen dolgoztál, mint gyakornok?

A Marketing kommunikációs osztályon voltam gyakornok, főképp marketing asszisztensi feladatokat láttam el.


Mik voltak a főbb feladataid?

Hihetetlenül sokrétű és szerteágazó feladataim voltak, a leltározós gyakornoki munkáktól egészen a komolyabb kommunikációs projektekig. Tetszett, hogy kimondottan olyan feladatokat is kaphattam, amiben kiélhettem a kreativitásom.

 

Melyik feladatot, projektet élvezted a legjobban? Mi jelentette számodra a legnagyobb kihívást?

Leginkább azokat a feladatokat élveztem, amelyekben kicsit kreatívabb lehettem, például egy hírlevél szerkesztése vagy látványterv készítése. Nagyon jó volt betekintést nyerni egy rendezvény hátterébe is, látni, mennyi szervezést igényel egy pár órás esemény levezénylése. A legnagyobb kihívást a marketing raktár leltár jelentette, mert korábban ilyen munkát nem végeztem, de így megismerhettem a munka nehezebb oldalát is.

 

Miben tudtál gyakornoki időd alatt fejlődni?

Elsősorban abban, hogy belekóstoltam milyen egy komolyabb cég élete, hogyan lehet effektíven együtt dolgozni kollégákkal, valamint az Office irodai program csomagban is szereztem további ismereteket. A munka mellett fontosnak tartom a személyiségfejlődést is, valamint az önmegismerést. A LAFARGE ehhez is hozzásegített azzal, hogy egészen új tapasztalatokat szerezhettem.

 

PATAKI Bianka

Gyakornok

Pataki Bianka végzős hallgató gazdálkodás és menedzsment szakon angol nyelven a PTE-n. Kreatív személyiség, minden művészeti ág érdekli.