Nemes Kata

Milyen területen dolgoztál, mint gyakornok?

A HR osztályon dolgoztam, HR asszisztensi feladatokat láttam el ez idő alatt.


Mik voltak a főbb feladataid?

Legfőbb feladatom a HR Vezető munkájának a támogatása volt. Segítettem a dolgozói Excel fájlok szerkesztését és ellenőrzését, támogattam az irodai és adminisztratív munkát. Valamint belekóstolhattam egy multinacionális cég sokoldalú recepciós munkájába is.

 

Melyik feladatot, projektet élvezted a legjobban? Mi jelentette számodra a legnagyobb kihívást?

Nagyon élveztem az itt töltött gyakorlati időt, és a rám bízott feladatokat. Legnagyobb munkám a tréningtervek átnézése volt Excelben, hogy az ott dolgozók milyen képzésekre jelentkeztek. Fontos volt, hogy ne hibázzak az ellenőrzésnél! Ez egy jó lehetőség az itt dolgozók számára, számomra is fontos a fejlődési lehetőség.

 

Miben tudtál gyakornoki időd alatt fejlődni?

Munkám során a legfontosabb volt, hogy precízen és pontosan végezzem el a rám bízott feladatokat. Ez a gyakorlati hely segített, hogy összeszedettebb, koncentráltabb legyek, mely tulajdonságokat nem csak a leendő munkahelyemen, hanem az életben is hasznos lesz.

 

 

NEMES Kata

Gyakornok

Nemes Kata harmadéves pszichológus hallgató a PTE-n. A jövőben szervezeti pszichológiával szeretne foglalkozni. Nagy állatbarát, kedvencei közé tartoznak a kutyusok.