Vető Vivien

Milyen területen dolgoztál, mint gyakornok?

Az Értékesítés és marketing osztályon dolgoztam, marketing asszisztensi feladatokat láttam el.


Mik voltak a főbb feladataid?

A legfontosabb és leghosszabb időszakot felölelő projektem egy vevőszolgálati kontakt-adatbázis elkészítése volt. Emellett bizonyos időközönként készítettem értékesítési riportokat, kimutatásokat az értékesítési részleg számára, illetve a cégajándék raktár rendezésében, leltározásában, iratrendezésben is segítettem.

 

Melyik feladatot, projektet élvezted a legjobban? Mi jelentette számodra a legnagyobb kihívást?

Minden rám bízott feladatot nagyon élveztem, mert általuk alaposabban megismerhettem egy rendkívül modern cementgyár működését, és biztos vagyok benne, hogy ezek a tapasztalatok kifizetődőek lesznek későbbi karrierem során. A legnagyobb kihívást az értékesítési riportok elkészítése jelentette, melynek elvégzése során igen körültekintően kellett eljárnom a pontos eredmények érdekében.

 

Miben tudtál gyakornoki időd alatt fejlődni?

Gyakornoki időm alatt rendkívül értékes tapasztalatokra tettem szert mind emberileg, azáltal, hogy kipróbálhattam magam egy ilyen munkakörben, mind pedig szakmailag, a különböző modern informatikai rendszerekkel való munkavégzés során.

 

KRIX Tamás

Gyakornok

Krix Tamás a PTE Közgazdaságtudományi karán végezett Okleveles közgazdászként, marketing szakirányon. Szabadidejében szívesen sportol, utazik, fejleszti a nyelvtudását, és iparágtól függetlenül figyelemmel követi a technológiai fejlesztéseket, újdonságokat.