Alapbér, bónusz

 

A LAFARGE verrsenyképes, a régiós átlagnak megfelelő, adott szakterületeken azt meghaladó alapbérezéssel, valamint egyéb juttatásokkal honorálja munkatársait. Személyes fejlődéstől és eredményektől függő mértékű, inflációt követő bérfejlesztést biztosít.Modern, ergonomikus munkakörnyezetet teremt. Üzemi étkeztetést támogat.

Cafeteria

 

Az alapéren felül munkavállalóink éves szinten meghatározott összegű, nem pénzben kifizetett cafeteriat kapnak, melyet egyéni igényeik alapján választhatnak ki.

Tréningek, továbbképzések

 

Cégünk vallja a „Life long learning” elvet, ezért munkatársainkat minden feltételt biztosítunk, hogy folyamatosan fejleszthessék magukat az adott szakterületen, szakmában. Nemzetközi vállalat révén lehetőséget biztosítunk, hogy külföldi tapasztalatot is szerezzenek egy-egy továbbképzés keretében. Szem előtt tartjuk munkavállalóink hosszú távú fejlődését.

Nyelvtanulási lehetőség

 

A nemzetközi háttér miatt elengedhetetlen az idegen nyelv (leginkább angol) ismerete. Nálunk erre lehetőség van, megfelelő tanár és tananyag biztosítása mellett.

Előrelépési lehetőség

 

A LAFARGE támogatja munkatársai szakmai fejlődését, és biztosítja számukra a lehetőséget, hogy a szervezeti hierarchiában magasabb munkakörökben is bizonyítsanak, akár a cégcsoport más országaiban is. Lehetőséget ad, hogy munkatársai új szakterületeken próbálják ki magukat, betanuljanak általuk korábban még nem gyakorolt feladatokba.

Munkalehetőség a LafargeHolcimen belül

 

Minden munkavállalója számára biztosítja a lehetőséget, hogy bármely más országban, ahol LafargeHolcim működik, megpályázzanak pozíciókat. Leginkább az egyéni ambíciókon és a fejlődésre való képességen múlik, mely országban halad tovább a kollégánk.

Céges rendezvények

 

Cégünk növekedés következtében folyamatosan új munkavállalók csatlakoznak hozzánk. Arra törekszünk, hogy munkatársaink megismerjék egymást a formális kereteken kívül is. Ezért számos közös programot és rendezvényt szervezünk kollégáinknak, ahol jó hangulatú környezetben tölthetnek el együtt időt.

Munkába járás támogatás

 

A munkavállalók állandó lakhelye és a Királyegyházi Cementgyár közötti közlekedését a cég támogatja. A dolgozók saját gépjárművel (adott pozíciókban vállalati gépjárművel) jutnak el a cementgyárba, bevett gyakorlat, hogy az azonos munkakezdési időpontban érkező munkatársak közösen járnak a lakhelyükről (pl.: Pécsről, Szentlőrincről).