A Murexin Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. design tervpályázatot hirdetnek a képzőművészek, designerek, formatervezők számára. A Murexin által előállított fugázó egyedi, újszerű bemutatására várják a kiírók a tervpályázatokat. A pályázat 2018-ban első alkalommal kerül meghirdetésre.

A pályázat célja a kiírók által előállított anyagok sokszínű felhasználási lehetőségének bemutatása. A pályázat során kiemelt szempont a Murexin FM 60 Prémium Fugázó 25 színű termékmintájának innovatív módon történő bemutatása. Ennek megfelelően a tervpályázatra olyan alkotásokat várnak a kiírok, amelyek egyúttal a termék eladáshelyi megjelenését, bemutatását támogatják, valamint design tárgyként is funkcionálhatnak.

A pályázat bedási határideje: 2018. november 30. 

 

SOKSZÍNŰ FUGAFORMÁK DESIGN TERVPÁLYÁZAT - Kiírás és specifikáció >> 

SOKSZÍNŰ FUGAFORMÁK DESIGN TERVPÁLYÁZAT - Jelentkezés >>

 

A MUREXIN - CÉGTÖRTÉNET

A Schmid Industrie Holding tagjaként a Murexin mintegy 100 éves múlttal rendelkező osztrák családi vállalat, amely most már 27 országban tevékenykedik, több mint 6000 fő munkája nyomán, 1,6 milliárd Euró forgalmat bonyolított 2016-ban. A Murexin magyar leányvállalata 25 éve alakult meg. Az 50 főt alkalmazó vállalat Szekszárdon saját termelőüzemmel és kutatás-fejlesztéssel rendelkezik. Idén ősszel a jövőre 10 éves szekszárdi gyár energiahatékonysági beruházása Érték és Minőség Nagydíjat, saját fejlesztésű Lewell aljzatkiegyenlítő termékei pedig 2017-ben Magyar Terméknagydíjat nyertek. További információ: www.murexin.com

A LAFARGE CEMENT MAGYARORSZÁG KFT.

A LAFARGE 2011 júliusában kezdte meg tevékenységét Magyarországon és az építőipar számára az egyik meghatározó cementgyártójává vált egyedi megoldásaival. A ma már LafargeHolcim nevet viselő cégcsoport érdekeltségi körébe egy cementgyár tartozik Királyegyházán, amely 150 főt foglalkoztat. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. célja partnerei és végfelhasználói igényeinek teljes körű kiszolgálása innovatív, kitűnő minőségű cementtermékekkel – mind ömlesztett, mind zsákos formában. A hatékony és fenntartható ipari folyamatok kialakítása során a vállalat kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, a természeti erőforrások megőrzésére és a helyi közösségekkel való együttműködésre is. Példamutató szemléletéért 2013-ban CSR Hungary díjban részesült, 2014-ben pedig a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Környezetvédelmi díját érdemelte ki. Európa egyik legmodernebb cementgyáraként a Királyegyházi Cementgyár 2012-ben Építészeti Nívódíjat, 2017-ben a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán ipari létesítmények kategóriában első díjat kapott.