A tavalyi nagy érdeklődésére való tekintettel idén is megrendeztük mára hagyományossá vált Nyílt Napunkat a Bükkösdi Kőbányában. A program keretei között innovatív vízgazdálkodási beruházásunk is fókuszba került.

A korábbi évekhez képest idén két külön napon, három időpontban indítottunk turnusokat. Június 7-én a munkahelyi csoportok, baráti társaságok, családok pillanthattak be a kulisszák mögé, ezen a napon közel 100 látogatót vonzott a LAFARGE Bükkösdi Kőbánya izgalmas világa. Az iskolás csoportok pedig június 12-én járhatták be a Bükkösdi Kőbánya területét, a lelkes fiatalok az Abaligeti Általános Iskolából és a Pécsi Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskolából érkeztek. 

Programunk sikerességét bizonyítja, hogy az érdeklődők rekordidő alatt töltötték fel a szabad helyeket. A látogatóknak idén is lehetőségük nyílt testközelből megismerni és kipróbálni a hatalmas munkagépeket, valamint a mészkő feldolgozásának első fázisaiba is bepillantást nyerhettek.

Köszönjük a várakozáson felüli érdeklődést, és köszönjük munkatársainknak is a közreműködést!

A Nyílt Nap kapcsán az általunk fontosnak tartott értékekre is felhívtuk a látogatók figyelmét úgy, mint a jövő generációjának támogatása, az egészséges életmódra való törekvés, valamint a környezet védelme.

Aktuális projektünk középpontjában a fenntarthatóság valamint a tudatos vízfelhasználás áll, célunk a Bükkösdi Kőbánya ivóvíz ellátásának megvalósítása. Az innováció által a kőbányában dolgozók komfortérzetét is tudjuk növelni.