LafargeHolcim: a világ vezető építőanyag gyártója

A LAFARGE és a Holcim egyesülésének sikeres végrehajtását, valamint az új LafargeHolcim részvények Zürichben és Párizsban történő jegyzését követően az új Csoport mostantól azon dolgozik, hogy létrehozza az építőanyag-ipar legjobban teljesítő vállalatát. A LafargeHolcim Párizs, Zürich központtal, 115 ezer munkavállalóval, 90 országban van jelen.

Olsen Eric, a LafargeHolcim Vezérigazgatója elmondta: „LafargeHolcimként átalakulásunk következő szakaszába lépünk, hogy vezetővé váljunk minden tekintetben – egy olyan vállalattá, amely pozitív hatást gyakorol a világra, és valóban kiemelkedőt nyújt ügyfelei, munkavállalói, részvényesei és a társadalom számára.”

A LafargeHolcim célkitűzéseit öt fókuszterület támogatja A vállalat stratégiai átalakulást indít el, amely során a LAFARGE és a Holcim legjobb értékeire alapoz. A Csoport az első integrációs fázisban öt területre összpontosít:

  • Szinergiák: a megcélzott 1,4 milliárd euró értékű szinergiák elérése három éven belül
  • Tőkeelosztás: következetes tőkeelosztás és a tőkeberuházások csökkentése
  • Kereskedelmi átalakulás: megkülönböztetés innovatív termékekkel és megoldásokkal
  • Integráció: egységes új csoport és kultúra megteremtése
  • Egészség- és Munkavédelem: az Egészség- és Munkavédelem a szervezet középpontjába helyezve


A LafargeHolcim új működési modellre épül, amely a helyi ügyfelek kiszolgálására összpontosul, miközben a Csoport méretét, hatását és képességeit globális szinten hasznosítják. A modell önálló felelősséggel rendelkező országokat, regionális vezetési szinteket és szaktudásra alapozó csoportfunkciókat egyesít.

 Fedezze fel: LafargeHolcim 

 

Ünnepel a LAFARGE: LafargeHolcim

 

Királyegyházán is ünnepeltek

Helyi ünnepséggel kezdődött a LAFARGE és a Holcim egyesülésének napja a Királyegyházi Cementgyárban. A munkavállalók ennek apropóján nemcsak a globális vállalatcsoport új szervezeti felépítését, vezetőinek üdvözletét ismerhették meg, hanem birtokba vehették az étkezőből nyíló terasz új kültéri bútorzatát.

A LafargeHolcim létrejöttének alkalmából a LAFARGE Cement Magyarország Kft. fogadáson látta vendégül a környező települések polgármestereit, képviselőit, partnereit.