A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS CÉLJA
A Királyegyházi Cementgyár – a cég szellemiségének megfelelően – a fenntartható, fejlesztő célú közösségi tevékenységek megvalósulását kívánja támogatni. A pályázatra olyan helyi közösségek igényeire alapuló építő programokat várunk, amelyek a településen élők összetartozását, együttműködését erősítik. Továbbá kiemelt szempont, hogy a pályázat az alábbi tématerületek valamelyike mentén valósuljon meg:

- oktatás, képességfejlesztés,
- egészségmegőrzés,
- helyi közösségi élet előmozdítása,
- környezetvédelem,
- egyéb, helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése.

A pályázatok értékelése során előnyben részesülnek a közösség fejlesztésére irányuló, hosszabb távon fennmaradó hatású tevékenységek. A megvalósítani kívánt ötlet kapcsán elvárás a bírálóktól, hogy a helyi közösség tagjaival együtt kerül megtervezésre valamint együtt gondoskodnak a projekt végrehajtásáról.

A PÁLYÁZÓK KÖRE
Pályázni tudnak az önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit civil szervezetek, valamint a nonprofit KKV-k amelyek bejegyzett székhelye és a tervezett projekt is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van. (A pontos település lista a Pályázati felhívásban található.)

PÁLYÁZATI ÖSSZEG
A rendelkezésre álló keret: 4.000.000 (négymillió) forint, az egy pályázó által elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 (ötszázezer) Ft. A támogatást nyert projekteket 2019. január 1. és június 30. között kell megvalósítani.

PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA
Pályázatot 2018. november 8–ig az online pályázati adatlapot kitöltve lehet benyújtani, a pályázati felhívában szereplő jogi formáknak megfelelve, és a szükséges mellékletek csatolásával.

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK
A pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatos kérdésekkel a leadási határidő végéig (2018. november 8.) kérjük, forduljanak a közreműködő szervezet (Magyar Adományozói Fórum) kapcsolattartójához az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
H. Nagy Boglárka, lafargetamogatas@donorsforum.hu +36 (1) 700-0020

Kérjük, az alábbi részletes tájékoztatót figyelmesen olvassák el. További pályázati feltételeket tartalmaz.

PÁLYÁZATI ADATLAP - ONLINE
Pályázati adatlap >>

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2018. október 11.
Pályázati felhívás és útmutató