A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS CÉLJA

A Királyegyházi Cementgyár – a cég szellemiségének megfelelően – a fenntartható, fejlesztő célú közösségi tevékenységek megvalósulását kívánja támogatni. A pályázat kiírója olyan helyi közösségek igényeire alapuló építő programokat vár, amelyek a településen élők összetartozását, együttműködését erősítik. Továbbá kiemelt szempont, hogy a pályázat az alábbi tématerületek valamelyike mentén valósuljon meg:

  • oktatás, képességfejlesztés,
  • egészségmegőrzés,
  • környezetvédelem, klímavédelem,
  • helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése,
  • egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések.

A pályázatok értékelése során előnyben részesülnek a közösség fejlesztésére irányuló, hosszabb távon fennmaradó hatású tevékenységek. A megvalósítani kívánt ötlet kapcsán elvárás, hogy a helyi közösség tagjaival együtt kerül megtervezésre valamint együtt gondoskodnak a projekt végrehajtásáról.

 

A PÁLYÁZÓK KÖRE

Pályázni tudnak olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, közalapítványok, szövetségek) és szociális szövetkezetek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek:

  • önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek
  • bejegyzett székhelye és a tervezett projekt is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van. (A pontos település lista a Pályázati felhívásban található.).

 

PÁLYÁZATI ÖSSZEG

A rendelkezésre álló keret: 4.000.000 (négymillió) forint, az egy projekt által elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 (ötszázezer) Ft. A támogatást nyert projekteket 2019. július 1. és december 31. között kell megvalósítani.

 

PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA

Pályázatot 2019. május 24–ig az online pályázati adatlapot kitöltve lehet benyújtani, a pályázati felhívásban szereplő jogi formáknak megfelelve, és a szükséges mellékletek csatolásával.

 

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK

A pályázati felhívással és benyújtással kapcsolatos kérdésekkel a leadási határidő végéig (2019. május 24.) kérjük, forduljanak a közreműködő szervezet (Effekteam Egyesület) kapcsolattartójához az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Csider Gyöngyvér: lafargetamogatas@effekteam.hu és +36 (1) 700-0020

 

Kérjük, az alábbi részletes tájékoztatót figyelmesen olvassák el. További pályázati feltételeket tartalmaz.

Figyelem! A pályázati feltételekben az alábbi mondat módosításra került:

"Az egy pályázó által elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint."

2019. május 13-tól az alábbiak szerint módosult:

"Az egy projekt által elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint."

 

PÁLYÁZATI ADATLAP – ONLINE

Pályázati adatlap >>

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Pályázati adatlap pénzügyi melléklete