2020. február 14-én Elnöki Oklevelet vehetett át a LAFARGE Cement Magyarország Kft. nevében Hoffmann Tamás, Ügyvezető igazgató, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától a megye gazdaságáért végzett munkájáért.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara több évtizede jutalmazza elismerő díjakkal (többek között Zsolnay Díjjal, Az év Üzletembere Díjjal) a régióban kiemelkedő teljesítményt nyújtó magánszemélyeket és vállalatokat. Idén először adtak át Elnöki Kitüntető Oklevelet.

A kitüntetésekre a korábbi évekhez hasonlóan most is számos jelölés érkezett a kamarai testületek és tisztségviselők részéről. A javaslatokat áttekintve és mérlegelve döntött a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége a kamarai díjak mostani kitüntetettjeiről, arról, hogy kik voltak a megye gazdaságának kiemelkedő alakjai 2019-ben.

„Hoffmann Tamás a LAFARGE Cement Magyarország Kft. vezetése mellett elkötelezett a térségi gazdaság fejlesztésében is, hatékony segítséget nyújt a kamara munkájához. A LAFARGE-nál évről-évre sikeresen veszik az akadályokat és a hazai jelenlétüket folyamatosan erősítik. A tavaly átadott technológia beszerelésével új lehetőségek nyíltak meg a helyi, hatékony hulladékgazdálkodás területén. A Királyegyházi Cementgyár a helyi közösségek támogatásán túl nagy hangsúlyt fektet a fiatal generáció támogatására, és a körkörös gazdaság kialakítására is.” – áll a Kamara indoklásában.

A kitüntető oklevelet a kamara által szervezett Üzleti Estély keretében adta át dr. Síkfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Köszönjük, hogy elismerésre méltónak találták tevékenységünket, azon leszünk, hogy Királyegyházán végzett munkánkkal a jövőben is tovább erősítsük a megye gazdasági fejlődését.