Szentlőrinc Város Önkormányzata, a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel és hagyományőrző szándékkal idén is megrendezi futóversenyét, melyre miden korosztályból várnak jelentkezőket.

A FUTÓVERSENY


Közel 300 futót várunk az Együtt gyermekeinkért - II. Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóversenyre szeptember 16-án, a Királyegyházi Cementgyár parkolójába. Innen 13:30 és 18:00 órakor indulnak a 3 és 11 km távra a több korosztályban versenyzők Királyegyháza, illetve Szentlőrinc felé. A távokra iskolásokat, családokat és profi futókat is egyaránt szeretettel várunk. A helyszíni regisztráció 13:00 és 17:00-tól lehetséges.

 

A futóverseny az iskolakezdés idején, az egészséges életmód mindennapi fontosságára hívja fel a résztvevők figyelmét. A nevezési díj összege 18 év felett 500 Forint. A nevezési díjakból befolyt összeget, a szervezők Szentlőrinc és Királyegyháza iskoláinak sporteszköz vásárlására fordítják majd, ezzel is támogatva a gyermekek sport iránti elkötelezettségét.A NEVEZÉS MENETE


A futóversenyen egyéni és csoportos nevezésre is van lehetőség. A csoportos nevezés lehetőséget biztosít több személy egyszerre történő, egyszerűsített regisztrációjára, például iskolai csoportok, egyesületek számára.

Ez esetben egy személy tölti ki a jelentkezést a "csoportos jelentkezés kitöltése" felületen, majd a többi versenyző adatait Excel formátumban mellékletként feltölti.

 LETÖLTÉS: csoportos jelentkezés excel táblázat (kitöltést követően csatolni kell az online űrlaphoz)

A helyszíni regisztráció, az előzetes online jelentkezést követően, a táv indulása előtt fél órával a helyszínen történik, a gyár parkolójában!

A Versenyszabályzat az oldal végén letölthető.

Aktualitások a futóversenyről: Facebook esemény 

 

ONLINE JELENTKEZÉS 


Futóverseny


Nyílt nap


Kérjük, minden programra/távra külön-külön jelentkezzen. (A csoportosan leadott jelnetkezés már jelentkezésnek minősül.)

 

 

 

 

A CEMENTGYÁRI NYÍLT NAP - ELŐZETES JELENTKEZÉS

A programmal párhuzamosan szeretettel várunk minden érdeklődőt a Királyegyházi Cementgyár hagyományos őszi Nyílt Napjára. A gyárlátogatással egybekötött Nyílt Napon a látogatók megismerhetik a cementgyártás folyamatát és olyan innovatív megoldásokba nyerhetnek betekintést, mint a másodlagos tüzelőanyagok használata. A gyermekeket ismét foglalkozások, és kisvonat várja, amellyel körbe utazhatják a gyár területét. Csoportok ezúttal is 15:30-tól félóránként indulnak majd a gyár recepciójáról.

A Nyílt Napon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ a Nyílt Napról:
Hrabovszki Adrienn: +36-30-541-4034

 A FUTÓVERSENY ÉS A NYÍLT NAP PROGRAMJA

13:00 Regisztráció
13:45 Rajt – rövid táv (3km)
14:45 Eredményhirdetés
15:30 Királyegyházi Cementgyár Nyílt Nap
17:00 Regisztráció
17:30 Köszöntőbeszéd
18:00 Rajt - hosszú táv (11km)
19:30 Eredményhirdetés

A FUTÓVERSENY ÚTVONALTERVE (Kék szín: 3km, piros szín: 11km)
 
 
 
 
Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 24.
Felelősségvállalási nyilatkozat - pedagógus
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 24.
Felelősségvállalási nyilatkozat - felnőtt
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 24.
Felelősségvállalási nyilatkozat - szülő
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 24.
Csoportos regisztráció - excel
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 23.
Együtt Gyermekeinkért - Versenykiírás