Kedves Ballagó Osztályok! Ez a pályázat újra nektek szól!

 

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. az idei évben is meghirdeti videópályázatát. Ragadjátok meg mobilotokat, fényképezőgépeteket vagy keressetek az általános iskolás képeitek között és mutassátok meg nekünk, hogy mit jelent számotokra a környezetünk megóvása.

 

MIt jelent számotokra a környezetvédelem?

 

Mit nyerhettek a pályázattal?

A díjazott pályaművek osztályai egy-egy Emlékfát ültethetnek iskolájukban, amely által emléket hagyhatnak iskolájukban. Emellett a nyertes osztályok ezen fák testvérfáját a Királyegyházi Cementgyárnál ültethetik el ősszel.

A videópályázat részletei

Pályázatok beküldésének határideje: 2022. május 13., péntek 24:00

Kik jelentkezhetnek?

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó osztály a LAFARGE Királyegyházi Cementgyárának és Bükkösdi Kőbányájának vonzáskörzetében, az alábbi 31 településen, Pécsett vagy Szigetváron működő általános iskola 8. osztálya legyen.

Az érintett települések:
Hetvehely, Bakonya, Bükkösd, Boda, Dinnyeberki, Helesfa, Cserdi, Nyugotszenterzsébet, Botykapeterd, Nagypeterd, Nagyváty, Rózsafa, Csonkamindszent, Szentlőrinc, Szentdénes, Kacsóta, Bicsérd, Zók, Pécsbagota, Velény, Téseny, Kisasszonyfa, Magyartelek, Magyarmecske, Gyöngyfa, Sumony, Gerde, Szabadszentkirály, Bánfa, Katádfa, Pécs, Szigetvár

A pályaművek témája és technikai feltételei:

Téma: Mit jelent számotokra a környezetvédelem?

A Téma kifejtésében azt szeretnénk, ha kifejtenétek, hogy Ti mit tettetek eddig az iskolátokban és azon kívül a környezetvédelemért? Mit javasoltok a felnőtteknek, mit tegyenek másként a környezetünk védelméért?

Technikai feltételek:

A pályázatra olyan max. 3 perces videóanyagokat várunk Tőletek, amelyből kiderül véleményetek és válaszotok arra, hogy mit is jelent számotokra a környezet védelme, mit tudtok tenni egy zöldebb világért.

Az alkotásokat mp4 formátumban szükséges elkészíteni és az online felületen kell beküldeni.
Felbontás: FULL HD 1920x1080
Fájltípus: mp4

Kérjük, az online pályázati adatlapon keresztül Youtube-ra feltöltve, annak linkjét adják meg. A videók minél szélesebb körű felhasználása érdekében az eredeti .mp4 fájlt továbbá kérjük e-mailben is elküldeni a judit.turbeki@holcim.com e-mail címre.

Egy osztály csak egy pályaművel indulhat a versenyen.

Pályázatok kiválasztása és díjazása

A beérkező pályaműveket a LAFARGE szakmai zsűrije értékeli és választja ki az 1., 2. és 3. helyezettet, valamint egy külön díjast.

Eredményhirdetés: 2022. május 31-ig.

A díjazott osztályok mindegyike a LAFARGE Cement Magyarország Kft.-vel közösen

  • egy Emlékfát ültetnek el az adott osztály iskolájában a 2021/22-es tanév végén, valamint
  • ezen fa "testvérfáját" a Királyegyházi Cementgyárnál 2022. őszén.

A fák megjelöléséhez a LAFARGE egy-egy emléktáblát is biztosít, amelyek az adott osztály diákjainak és osztályfőnökének nevét tartalmazza majd.

További információ a pályázattal kapcsolatban:

Turbéki Judit, Kommunikációs vezető
E-mailben: judit.turbeki@holcim.com
Telefonon (hétköznapokon 8 és 16 óra között): +36 30 541 4034

 

Pályázzatok, nyerjetek, és ültessetek emlékfát a Jövőnek!

 

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. április 01.
EMLÉKFÁT A JÖVŐNEK” Videó pályázat felhívás