Kedves Ballagó Osztályok!

Ez a pályázat most nektek szól!

Sajnos a koronavírus járványból következő szigorítások miatt ebben az évben sincs igazán lehetőség arra, hogy igazi ballagási emlékeket szerezzetek magatoknak. Ezért most mi egy olyan lehetőséget adunk nektek, hogy osztályotoknak egy saját emlékfát ültethessetek iskolátokban, amelyhez majd minden évben ellátogathattok osztálytalálkozótokon és feleleveníthetitek a régi emlékeket.

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. idén ünnepli 10 éves jubileumát, ezért ehhez igazodva most 10 nyertes osztálynak szeretnénk megadni ezt a lehetőséget. Ehhez kapcsolódóan pedig emlékfátok testvérfáját szeretnénk, ha 10 éves jubileumi ünnepségünkhöz kapcsolódva majd együtt ültetnénk el a Királyegyházi Cementgyár területén 2021. őszén.

A LAFARGE ebben az évben csatlakozott egy globális kampányhoz, amelynek célja megmutatni, hogy minden tevékenységünk középpontjában a fenntarthatóság és az innováció áll. Hiszen "A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL".

 

MIT JELENT SZÁMOTOKRA A KÖRNYEZETVÉDELEM?

 


EMLÉKFÁT A JÖVŐNEK

További információ a pályázattal kapcsolatban:

 

 

 

 

A videópályázat részletei:

Pályázatok beküldésének határideje: 2021. május 25., kedd 24:00

Kik jelentkezhetnek?

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó osztály a LAFARGE Királyegyházi Cementgyárának és Bükkösdi Kőbányájának vonzáskörzetében, az alábbi 31 településen, Pécsett vagy Szigetváron működő általános iskola 8. osztálya legyen.

Az érintett települések:

Hetvehely, Bakonya, Bükkösd, Boda, Dinnyeberki, Helesfa, Cserdi, Nyugotszenterzsébet, Botykapeterd, Nagypeterd, Nagyváty, Rózsafa, Csonkamindszent, Szentlőrinc, Szentdénes, Kacsóta, Bicsérd, Zók, Pécsbagota, Velény, Téseny, Kisasszonyfa, Magyartelek, Magyarmecske, Gyöngyfa, Sumony, Gerde, Szabadszentkirály, Bánfa, Katádfa, Pécs, Szigetvár

A pályaművek témája és technikai feltételei:

Téma: Mit jelent számotokra a környezetvédelem?

A Téma kifejtésében azt szeretnénk, ha kifejtenétek, hogy Ti mit tettetek eddig az iskolátokban és azon kívül a környezetvédelemért? Mit javasoltok a felnőtteknek, mit tegyenek másként a környezetünk védelméért?

Technikai feltételek:

A pályázatra olyan max. 3 perces videóanyagokat várunk Tőletek, amelyből kiderül véleményetek és válaszotok arra, hogy mit is jelent számotokra a környezet védelme, mit tudtok tenni egy zöldebb világért.

Az alkotásokat mp4 formátumban szükséges elkészíteni és az online felületen kell beküldeni.
Felbontás: FULL HD 1920x1080
Fájltípus: mp4

Kérjük, az online pályázati adatlapon keresztül Youtube-ra feltöltve, annak linkjét adják meg. A videók minél szélesebb körű felhasználása érdekében az eredeti .mp4 fájlt továbbá kérjük e-mailben is elküldeni a judit.turbeki@lafargeholcim.com e-mail címre.

 

Egy osztály csak egy pályaművel indulhat a versenyen.

Ha magatokra ismertetek, várjuk pályázatotokat!

Pályázatok kiválasztása

A beérkező pályaművek közül 9 pályázatot a LAFARGE szakmai zsűrije díjazza. Továbbá a LAFARGE Cement Magyarország Facebook oldalán a pályázatokat közzétéve 1 közönség díjat is kiosztunk a legtöbb szavazatot kapott pályázónak.

Facebook szavazási időszak: 2021. május 28. - június 3. (éjfél)

Eredményhirdetés: 2021. június 5.

A szavazási időszakban nincs más dolgotok, mint hogy mozgósítsátok ismerőseiteket, és szerezzetek minél több szavazatot, hogy Ti helyezhessétek el saját Emlékfátokat ballagásotok alkalmából iskolátokban.

A nyertesek listája a LAFARGE honlapján és Facebook oldalán lesz közzétéve.

Díjazás:

A 10 legtöbb szavazattal rendelkező osztály kerül kihirdetésre és a következő nyereményben részesül:

A LAFARGE Cement Magyarország Kft.-vel közösen 1 db Emlékfát helyezhet el a jövőnek az iskolájában (udvarán), amelyhez szervező egy emléktábla felállítását biztosítja, rajta a nyertes osztály tagjainak nevével. Az emlékfának pedig egy testvérfáját elülteti a Királyegyházi Cementgyár területén a 10 éves jubileumhoz kapcsolódóan ősszel.

További információ a pályázattal kapcsolatban:

Turbéki Judit, Kommunikációs vezető

E-mailben: judit.turbeki@lafargeholcim.com

Telefonon (hétköznapokon 8 és 16 óra között): +36 30 541 4034

PÁLYÁZZATOK, NYERJETEK, ÉS ÜLTESSETEK EMLÉKFÁT A JÖVŐNEK!

HISZEN A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL!


Online pályázati adatlap

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
v1.0

Dátum:
2021. április 22.
"EMLÉKFÁT A JÖVŐNEK" Pályázati Felhívás - LAFARGE Cement Magyarország Kft.