Nyílt Nap a Királyegyházi Cementgyárban


A futóversennyel párhuzamosan szeretettel várunk minden érdeklődőt a Királyegyházi Cementgyár Nyílt Napjára. A résztvevők kisvonattal járják majd körbe a cementtermelési vonalat, miközben izgalmas, érdekes dolgokat hallhatnak a termelésben dolgozóktól.


És, hogy ki is az a Walter robot? Mitől zöld a Királyegyházi Cementgyár működése?
A Nyílt Napra jelentkező csapatok ezt is megtudhatják!


A Nyílt Napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött:


Majd egy évtized telt el azóta, hogy először húztunk futócipőt azért, hogy a LAFARGE Királyegyházi Cementgyár startkapujából elindulva fussunk együtt, fussunk egymásért, fussunk gyermekeinkért! Fussunk egy jó ügyért!

Évről évre egyre nagyobb táborral tesszük meg a kiírt távokat. A kihívás idén sem marad el.


2022. szeptember 16-án ismét a sporté, a megtett kilométereké, az egészségé, a közös sikeré a főszerep Királyegyházán és Szentlőrincen.


A Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza Község Önkormányzata és Szentlőrinc Város Önkormányzata és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. a sokéves hagyományokhoz híven idén is együtt szervezi az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóversenyt.


A futóverseny nem csak egy az őszi versenyek palettájáról, hanem önmagán túlmutatva egy olyan értékközvetítő megvalósulása a LAFARGE és a környező települések ars poeticájának, amely a fenntarthatóság, a környezeti egyensúly, „az ép testben ép lélek”, „a jót tenni jó” fontosságát közvetíti.


Szeretnénk, ha minél többen lennénk részese ennek a jövőt építő folyamatnak, amelynek első lépései a futócipőben megtett kilométerek lehetnek a 3,4, 11 km-es szakasz valamelyikén.


Nevezni a www.lafarge.hu weboldalán lehet, a nevezési díj jelképes 500 Ft, de a szervezők további támogatói díjakat is szívesen vesznek, hogy az így befolyt összegből a környék iskolás gyermekeinek hétköznapjait szebbé, élhetőbbé, tartalmasabbá tegyék. A nevezési díjak egészéből a környék iskolái vásárolhatnak sportszereket, játékokat, mozgásos fejlesztő eszközöket.


A távok indulói rajtcsomagot, a befutók különleges, a cementgyár dolgozói által kézzel készített, egyedi beton befutóérmet kapnak, a verseny az Ötpróba pontgyűjtő rendszerében szerepel. Aki a rendezvényünkön regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik - ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Fontos, hogy a nevezéskor ne felejtsd el megadni az Ötpróba-azonosítószámodat, csak ebben az esetben tudjuk igazolni a teljesítésedet. Ha még nem vagy Ötpróbázó, de szeretnél azzá válni és már nálunk megkezdenéd a pontgyűjtést, itt tudsz regisztrálni rá: https://otprobaparizsba.hu


További információ a Nyílt Napról:
Turbéki Judit
Kommunikációs vezető
+36-30-541-4034
judit.turbeki@lafarge.com

Fussunk együtt szeptember 16-án!
Fussunk együtt gyermekeinkért, önmagunkért, a futás öröméért.

Esemény szervezői:

Támogatóink

Köszönjük partnereinknek, akik segítenek a Jótékonysági Futóverseny sikerében és támogatják a környékbeli iskolák sporteszköz vásárlását!

Csatlakozz Te is és segítsd elő a helyi iskolások egészséges életmódra nevelését!

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (felnőtt)
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (szülő)
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (pedagógus)