Kedves Futótárs!

Az idei évben szeptember 16-ra meghirdetett futóversenyünket fájó szívvel, de le kellett mondanunk az egész napra előrejelzett zord, szakadó esős, szeles időjárás miatt. Mindezt tettük a gyermekek és felnőttek (futók, szervezők, önkéntesek) egészségét és biztonságát szem előtt tartva.

A rengeteg megkeresés, visszajelzés és érdeklődés alapján a szervezőkkel úgy döntöttünk, hogy a futók lelkesedését és a futóverseny szervezésébe fektetett temérdek időt és energiát nem hagyjuk idén "elúszni", ezért pótidőpontot hirdetünk. Hosszas egyeztetéseket követően jelöltük ki az október közepi időpontot. Bízunk benne, hogy minél többen velünk tudtok tartani.

A verseny egyes részleteinek egyeztetése még folyamatban, így kérjük folyamatosan figyeljétek honlapunkat és Facebook eseményünket.

Pótnap: 2022. október 14.

Nyílt Nap a Királyegyházi Cementgyárban


Köszönjük a szeptember 16-án hozzánk ellátogatóknak a Nyílt Napon történő részvételt.


Az október 14-re meghirdetett futóverseny pótnapján a Királyegyházi Cementgyárban üzemlátogatást nem tudunk tartani. Kérjük mindenki megértését!


Jelentkezés

A versenyre az egyéni és csoportos nevezéseket ismét megnyitjuk. Kérünk minden érdeklődőt, hogy függetlenül attól, hogy korábban nevezett vagy sem ismét tegye meg.


Előnevezési időszak: 2022. október 7., péntek éjfél


A rajtcsomag részeként a 3 és 4 km-es távon az első 500 jelentkezőnek kulacsot, míg a 11 km-en az első 150 jelentkezőnek fényvisszaverő karpántot (1db) adunk.Ötpróba - 11 km

Az Ötpróba, országos pontgyűjtő kampány szervezőivel egyeztetve az októberi eseményünkön, a 11 km-es távot teljesítő Ötpróbázók számára jóváírják az Ötpróba pontokat.


A verseny egyes részleteinek egyeztetése még folyamatban, így kérjük folyamatosan figyeljétek honlapunkat és Facebook eseményünket.A Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza Község Önkormányzata és Szentlőrinc Város Önkormányzata és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. a sokéves hagyományokhoz híven idén is együtt szervezi az Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóversenyt.


A futóverseny nem csak egy az őszi versenyek palettájáról, hanem önmagán túlmutatva egy olyan értékközvetítő megvalósulása a LAFARGE és a környező települések ars poeticájának, amely a fenntarthatóság, a környezeti egyensúly, „az ép testben ép lélek”, „a jót tenni jó” fontosságát közvetíti.


Szeretnénk, ha minél többen lennénk részese ennek a jövőt építő folyamatnak, amelynek első lépései a futócipőben megtett kilométerek lehetnek a 3,4, 11 km-es szakasz valamelyikén.


Nevezni a futas.lafarge.hu weboldalán lehet, a nevezési díj jelképes 500 Ft, de a szervezők további támogatói díjakat is szívesen vesznek, hogy az így befolyt összegből a környék iskolás gyermekeinek hétköznapjait szebbé, élhetőbbé, tartalmasabbá tegyék. A nevezési díjak egészéből a környék iskolái vásárolhatnak sportszereket, játékokat, mozgásos fejlesztő eszközöket.


A távok indulói rajtcsomagot, a befutók különleges, a cementgyár dolgozói által kézzel készített, egyedi beton befutóérmet kapnak, a verseny az Ötpróba pontgyűjtő rendszerében szerepel. Aki a rendezvényünkön regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik - ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Fontos, hogy a nevezéskor ne felejtsd el megadni az Ötpróba-azonosítószámodat, csak ebben az esetben tudjuk igazolni a teljesítésedet. Ha még nem vagy Ötpróbázó, de szeretnél azzá válni és már nálunk megkezdenéd a pontgyűjtést, itt tudsz regisztrálni rá: https://otprobaparizsba.hu


Fussunk együtt október 14-én!
Fussunk együtt gyermekeinkért, önmagunkért, a futás öröméért.A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Esemény szervezői:

Támogatóink

Köszönjük partnereinknek, akik segítenek a Jótékonysági Futóverseny sikerében és támogatják a környékbeli iskolák sporteszköz vásárlását!

Csatlakozz Te is és segítsd elő a helyi iskolások egészséges életmódra nevelését!

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (felnőtt)
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (szülő)
Verziószám:
1.0

Dátum:
2022. június 02.
felelősségvállalási nyilatkozat (pedagógus)