A LAFARGE-nál nagy hangsúlyt fektetünk a logisztikai partnereinkkel történő szoros kapcsolat ápolására és a szakmai ismeretek megosztására. Ennek jegyében rendeztük meg Fuvarozói Napunkat október közepén. Eseményünkön kiemelt figyelmet fordítottunk az Egészség- és Munkavédelmet érintő témákra, a legfontosabb ismereteket meghívott szakemberek által hallgathatták meg alvállalkozóink.


A jó hangulatú rendezvényen érintettünk minden olyan fontos témát, amely a fuvarozók mindennapi munkáját segíthetik. Cégünk életében alapvető fontosságú topik a Minimum Munkavédelmi Viselkedés, azaz minden olyan viselkedési norma, amely a munka elvégzése során az elvárt minimum követelménynek számít. A fuvarozók esetében ilyen például a munkavégzésre alkalmas állapotban és megfelelő munkaengedélyek megléte mellett történő munkavégzés, a biztonsági öv használata vagy a balesetek jelentése is. A munkavédelmi előadást követően Parajos Richárd a Continental Hungaria jóvoltából a megfelelő gumiabroncsokról, majd Timkó Attila a fáradtság vezetésre gyakorolt hatásairól beszélt.


Fuvarozói Napunk előadássorozatát egy rendkívül izgalmas gyakorlati bemutatóval zártuk, ahol a résztvevők különböző szimuáltorokon keresztül tapasztalhatták meg a vezetés közben fellépő, rendellenes szituációkat (például borulás, ittas vezetés).
A LAFARGE Cement Magyarország Kft. a jövőben is igyekszik valódi munkavédelmi kultúrára épülő, egészséges és biztonságos környezetet teremteni minden érintett fél − munkavállalóink, beszállítóink, közösségek és ügyfeleink − számára.