A több héten át tartó road-show keretében a LAFARGE Értékesítési képviselői az országot járva kőműveseknek, építőipari szakembereknek, viszonteladóink munkavállalóinak mutatják be a királyegyházi cementeket.

A rövid előadások keretében a résztvevők megtudhatják, hogy mik a főbb tulajdonságai, illetve milyen felhasználásra javasoljuk a PRO, SUPER, EXPERT és STANDARD cementünket. Továbbá hasznos tanácsokat kapnak a LAFARGE cementekből készült betonok bedolgozhatóságával, szilárdulási ütemével, valamint a betonfelületek ajánlott utókezelésével kapcsolatban.

A road-show első állomása Kiskunfélegyházán, az R Nagy Tüzép által szervezett Szakmai nap volt. Az eseményen közel félszáz szakember sajátíthatta el a legfontosabb ismereteket a Királyegyházi Cementgyár termékeiről. Ezt februárban két további állomás követette: a BODROGI BAU Építőipari és Szolgáltató Kft. szegedi és hódmezővásárhelyi telephelyei. Az alföldi partnerek után munkatársaink március hónapban Nyugat-Magyarország felé veszik az útirányt, ahol szintén több értékesítési pontot látogatnak meg előadásaikkal.

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. ezúton is köszönetét fejezi ki az együttműködő partnereinek!

A LAFARGE zsákos termékeiről bővebb információ ide kattintva érhető el.

Az EXPERT és STANDARD termékeinkről készült videók a LAFARGE Magyarország YouTube csatornánkon érhetőek el.