Az innováció és a fenntarthatóság tevékenységünk középpontjában áll. Elköteleződésünk alapja egy, az emberek és a környezet számára is élhetőbb világ felépítése - egy fenntarthatóbb, okosabb és mindenki számára működő világé.

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. is csatlakozik a LafargeHolcim Csoport globális fenntarthatósági kampányához. A Királyegyházi Cementgyárban eddig több mint 4,5 milliárd Ft értékben valósultak meg környezetvédelmi beruházások  Ennek eredményeként az elmúlt 10 évben több mint 25%-kal csökkent a vállalat fajlagos CO2 kibocsátása, amely érték mindig is a jogszabály által meghatározott határértékek alatt volt. A célunk, hogy 2050-re megvalósítsuk a CO2-semleges üzemelést.

ÉPÍTSÜNK ZÖLDEBBEN


A körkörös építkezésre támaszkodunk: a fenntartható jövő felé vezető úton innovatív anyagokat és megoldásokat alkalmazunk projektjeinkben, amelyek segítségével minden nap egy lépéssel közelebb kerülünk célunkhoz, amely nem más, mint a CO2-semlegesség elérése.

 

Tovább >>>

ÉPÍTSÜNK OKOSABBAN


Fontos az erőforrások és a bolygónk megőrzése. Ezért célunk, hogy többet hozzunk ki a kevesebbből. A digitális lehetőségek, a fejlett technológia, például a 3D-nyomtatás és az innovatív ötletek egyedülálló kombinációját használjuk az intelligensebb világ felépítéséhez.

 

Tovább >>>

ÉPÍTSÜNK MINDENKINEK


Számtalan infrastrukturális projekttel szerte a világon megerősítjük az embereket és a közösségeket, amelyekben élnek. Az általunk elért eredmények- iskolák és a megfizethető lakhatás mindenki számára működő világot hoznak létre.

 

Tovább >>>

Manapság már nem elég a szlogenek szintjén célokat kitűzni a környezetvédelem terén, komoly tettekre, beruházásokra van szükség bolygónk hosszú távú jövőjének biztosításához. Így teszünk mi is, amely elköteleződésünket bizonyítva csatlakoztunk az ENSZ „Üzleti ambíciók 1,5° C-on” kampányához, valamint meghatároztuk az iparág ambiciózus éghajlati célkitűzéseit 2030-ig.