Szeptember 5-én újabb mérföldkőhöz érkezett a Királyegyházi Cementgyár, ugyanis elérte működésének 1500. munkaidő kiesést nem okozó, balesetmentes napját.  Ennek apropóján a szeptember 7-én tartott ünnepségen a dolgozók elkötelezett és felelősségteljes munkáját is megköszönte a vezetőség, amely ennek a kiemelkedő teljesítménynek az alapja; illetve az Egészség- és Munkavédelmi szabályok betartására és a további körültekintő munkavégzésre kérte őket.

A kollégák Egészség- és Munkavédelem terén tanúsított felelősségteljes munkavégzését oklevéllel és 15.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal ismerte el a Királyegyházi Cementgyár.

Az 1500. balesetmentes nap ünnepléséhez kapcsolódóan házi focibajnokságot is rendeztek a Szentlőrinci Sportpályán, ahol jó hangulatú mérkőzésen mérték össze erejüket a LAFARGE Magyarország csapatai.

A szoros küzdelemből a termelés, Héhl László, Termelésvezető vezette csapata került ki győztesen.  A meccsekkel párhuzamosan közös bográcsozás zajlott, így igazi házias vacsorával zárult a délután. Ezúton is köszönjük minden kollégánk elkötelezett hozzájárulását az 1500. balesetmentes nap eléréséhez.