Az elfogadás  a közös munkának azt a formáját jelenti, amiben a sokféleség, a változatosság jelenti az igazi értéket. Egy elfogadó szervezeti kultúra olyan gondolkodást, viselkedést és folyamatokat foglal magában, amelyek értékelik a szervezetben megtalálható változatosságot, és a legtöbbet tudják kihozni belőle.

A sokszínűség és az elfogadás fontossága

A LAFARGE-nál meggyőződésünk, hogy a sokszínűség az innováció és a teljesítmény forrása. Az elfogadó hozzáállást mutató kollégák nyitott, innovatív és biztonságos munkakörnyezetet teremtenek, és ezzel hozzájárulnak a megnövekedett üzleti teljesítményhez. Mindezek miatt, összhangban a LAFARGE Működési Alapelvekkel, olyan sokszínű és elfogadó munkahely megteremtésére törekszünk, ahol mindannyian elismerve, megbecsülve és tisztelve érezhetjük magunkat, és ahol mindenkinek megvan a képessége és lehetősége arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

Az LCE Sokszínűség és elfogadás program célkitűzései 

Az LCE-n belül egy teljesen diszkriminációmentes munkahely megteremtésére és mindenki számára egyenlő feltételek biztosítására törekszünk. Célunk, hogy a sokszínűség és elfogadás alapelveit és gyakorlatait  beépítsük a személyzet menedzsment és a HR folyamatok minden területére.

Etikai vonal

A LafargeHolcim elkötelezett az üzleti integritás mellett. Ha bármilyen kérdése lenne vagy szeretné megbeszélni a LafargeHolcim üzleti gyakorlataival kapcsolatos aggályait, forduljon a LafargeHolcim ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatához vagy keresse fel honlapját.

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
3.0

Dátum:
2019. május 14.
Fenntarthatósági Jelentés 2018Verziószám:
1.0

Dátum:
2019. április 15.
Üzleti magatartási kódex