Törekvései között a munkahelyi balesetek számának minimálisra való csökkentése első helyen szerepel, amelynek tükrében évi 365 balesetmentes munkanap elérése a cél. A Királyegyházi Cementgyárban immár több mint 1600 nap telt el súlyos beleset miatt bekövetkező munkaidő-kiesés nélkül, ami azt jelenti, hogy 2011-es indulása óta balesetmentesen üzemel. A kiemelkedő munkavédelmi eredményeknek köszönhetően Európa egyik legmodernebb cementgyára, biztonság terén is a legkiválóbbak közé tartozik.

A Királyegyházi Cementgyárban a rakodási tevékenység munkavédelmi engedélyhez kötött, amelyet online munkavédelmi kérdőív sikeres kitöltésével is megszerezhetnek a rakodást végző munkatársak.

 TOVÁBB "A MUNKAENGEDÉLY MEGSZERZÉSE RAKODÁSI TEVÉKENYSÉGHEZ" OLDALRA

 

 

 

 


"Odafigyelek-Megosztom-Cselekszem"

 

Évente kerülnek megrendezésre az Egészség- és Munkavédelmi Napok a Királyegyházi Cementgyárban.

A nyári időszak elején kerülnek megrendezésre az immár hagyománynak számító Egészség- és Munkavédelmi Napok. Ezen programsorozat keretein belül hívják fel a figyelmet az egészség és a biztonságos munkavégzés fontosságára. A Globális Egészség- és Munkavédelmi átalakulás támogatása érdekében a LafargeHolcim két hetes kampányt tervez, melynek célja, hogy minden szinten mozgósítsa munkavállalóit, vezetőségeit és alvállalkozóit egyaránt. A kampány szlogenje: "Odafigyelek, Megosztom, Cselekszem”.  Királyegyházi Cementgyárban a két hetes kampány során többek között hallás- és légzésvédelmi teszten, szemvizsgálaton, elsősegélynyújtó tanfolyamon, közlekedésbiztonsági auditon, sőt masszázson és sportnapon is részt vehetnek a gyár dolgozói. 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2019. április 15.
Üzleti magatartási kódex
Verziószám:
3.0

Dátum:
2018. január 08.
Egészség- és Munkavédelmi Politika

A LafargeHolcim az építőanyag ipar legfejlettebb vállalata. Működésünket oly módon folytatjuk, amely lehetővé teszi, hogy valódi munkavédelmi kultúrára épülő, egészséges és biztonságos környezetet teremtsünk minden érintett fél számára (munkavállalók, beszállítók, közösségek és ügyfelek). 

Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. augusztus 01.
Egészség- és Munkavédelmi üdvözlő csomag

Kérjük, figyelmesen olvassa el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Bükkösdi Bányája és Királyegyházi Cementgyárára vonatkozó tájékoztató füzetet, és töltse ki a mellékelt kérdőívet!