Tisztelt rakodási tevékenységet végző munkatársak!

Gyárunkban kiemelten fontos a biztonság, ezért a rakodást csak munkavégzési engedéllyel rendelkező partnereink számára tesszük lehetővé.

Az alábbi kérdőív kitöltésével megszerezheti a szükséges rakodási engedélyt egy év időtartamra, melyet a kitöltés után megadott e-mail címére küldünk el. A kitöltéshez segítséget nyújtó kiadványunkat megtalálja letölthető formában az oldalon lejjebb görgetve.

Amennyiben a kérdéssort a Királyegyházi Cementgyárban válaszolta meg, úgy a rakodási engedélyét igazoló sisakmatricát átveheti portaszolgálatunkon. Ha a kérdéssort cégénél vagy otthon töltötte ki, úgy a sisakmatricáját a munkáltatójától tudja átvenni.

A MUNKAENGEDÉLY MEGSZERZÉSÉHEZ ALÁBB VÁLASSZA KI AZ ÖN ÁLTAL VEZETETT SZERELVÉNY TÍPUSÁT, MAJD TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET!

 Munkaengedély megszerzése FIX PLATÓS rakodási tevékenységhez

 Munkaengedély megszerzése BILLENŐ PLATÓS rakodási tevékenységhez

 Munkaengedely megszerzése ÖMLESZTETT rakodási tevékenységhez

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. július 25.
Egészség- és Munkavédelmi üdvözlő csomag

Kérjük, figyelmesen olvassa el a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Bükkösdi Bányája és Királyegyházi Cementgyárára vonatkozó tájékoztató füzetet, és töltse ki a mellékelt kérdőívet!

Verziószám:
1.0

Dátum:
2016. július 06.
GÉPJÁRMŰ KÖVETELMÉNYEK

Kölcsönös nyitott hozzáállással, a jó gyakorlatok megosztásával teszünk a teljes balesetmentességért. Gépjármű követelmény listánk ennek érdekben tartalmazza azokat az előírásokat, melyeket mi a LafargeHolcimnál a KRESZ, illetve vállalatunk szabályainak megfelelően kiemelten kezelünk és ellenőrzünk.