Közösségeket és társadalmakat kapcsolunk össze szerte a világon.

Ezt bizonyítja az a számtalan átalakító infrastrukturális projekt, amelyekben részt veszünk: ezek magukban foglalják a szélerőműveket, vasutakat, metrókat, kikötőket, hidakat, alagutakat, partvédelmet és még sok mást.

Büszkék vagyunk arra, hogy építési projektjeinkkel világszerte támogatjuk a közösségeket, legyen szó megfizethető lakhatásról és infrastruktúráról, optimalizált szolgáltatásokról vagy a helyi körülményekhez igazított anyagokról. Támogatjuk az építőipari vállalatokat építőanyagokkal, képzéssel és hitelekkel is.

A LafargeHolcim Csoport számára nagyon fontosak az emberi jogok, ezért évente mintegy 50 millió svájci frankot fektetünk be a közösségfejlesztésébe szerte a világon. A projektek a képzési és továbbképzési ajánlatoktól a szükséges infrastruktúra fejlesztéséig és az alapvető orvosi ellátáshoz való hozzáférésig terjednek.

Mert tudjuk, hogy sikerünk kulcsa munkatársaink hozzáállása és tevékenysége. Vállalati kultúránk középpontjában ők állnak. 

A LafargeHolcim Csoport ezért is támogatja a sokszínűség és a befogadás kultúráját. Fontos számunkra, hogy a vállalat minden dolgozója a lehető legnagyobb mértékben fejlődhessen, ezért aktívan támogatja a továbbképzést és az egész életen át tartó tanulást.

A vállalat a munkavállalókon kívül elkötelezett a munkavállalók családja, az alvállalkozók és a helyi közösségek támogatása, fejlesztése mellett is. Célunk, hogy építőanyag termékeinkkel mindenki számára egy olyan megoldást biztosítsunk, amely által nemcsak az emberek életkörülményei, de a környezet számára is pozitív hatással vagyunk.

Építsünk mindenkinek – középpontban a közösségek a LAFARGE Cement Magyarország Kft.-nél

CÉLJAINK:

  • Zéró-baleset kultúrájának megvalósítása mind a munkavállalók, mind az alvállalkozók vonatkozásában

  • Sokszínűség, elfogadás; “Jó munkahely”, hosszú távon fenntartható munkahelyek a vállalatnál

  • Helyi közösségek támogatása

  • Szoros együttműködés a helyi oktatási intézményekkel

  • Zöld építkezés ösztönzése

  • Ügyfelek egyedi igényeihez való rugalmas hozzáállás

EREDMÉNYEINK:

  • Több mint 4500 önkéntes óra az elmúlt 10 évben

  • LAFARGE Közösségi Érték Program keretében több mint 20 millió forint összegben támogattunk 65 projekt megvalósítását 13 településen

  • Tervpályázatok egyetemistáknak, oktatási programokban való részvétel.

Egy mindenki számára működő világot építünk.. Mert A HOLNAP NINCS MEGÍRVA, A JÖVŐ VELÜNK ÉPÜL!