Szeptemberben tölti be második születésnapját a Királyegyházi Cementgyár. Az elmúlt két évben számos kihívással néztünk szembe, amit mára már összeszokott, professzionális csapatunk példásan küzdött le.

Büszke vagyok arra, hogy a hátrányos gazdasági környezet ellenére is fejlődünk. Mindez köszönhető a napi termelésben tanúsított megfeszített munkának, a hatékonyság fokozásának és az egymásra fordított figyelemnek. Partnereink visszajelzése alapján a megalkotott új termékeinkkel és szolgáltatásinkkal kiemelkedő beszállítóknak számítunk.

Előre léptünk a környezetvédelem területén is. A Királyegyházi Cementgyár részlegeinek közös sikereként ma már Kelet-Magyarországra, Debrecenbe nem közúton szállítunk és a beszállított anyagok egy részét is vasútra tereltük.

Nagy öröm számomra, hogy továbbra is, közel 800. napja üzemelünk súlyos baleset okozta munkaidő kiesés nélkül. Ez a teljesítmény is hozzájárult ahhoz, hogy a Királyegyházi Cementgyár a LAFARGE Közép-Európai Klaszter tagjaként, testvérgyáraival együtt csatlakozhatott a LAFARGE Munkavédelmi Kiválóságok Klubjához.

Továbbra is megbecsüljük, és segítjük a minket körülvevő közösséget.
A sort folytatva most ősszel hozzájárulhatunk Szentlőrinc járdáinak, tereinek megújításához, és a térség fiataljait egy tábor keretén belül különleges falfestmény megalkotására kértük föl.

Biztosíthatom Önöket, a Királyegyházi Cementgyár a második születésnapja után továbbra is elkötelezett a magas minőségű, és innovatív termékek előállítása mellett, és megtesz mindent azért, hogy Európa egyik legmodernebb építőanyag-üzemeként méltó módon képviselhesse a magyar cementgyártást.

Szép őszt kívánok mindannyiuknak!

Kapcsolódó dokumentumok