A múlt évben sikeresen teljesítettük céljainkat, amelyek után most újabb kihívások, feladatok várnak ránk. A hatóságokkal és a gyár vonzáskörzetében élőkkel folyamatos együttműködésben a másodlagos tüzelőanyagok bevezetését tervezzük a Királyegyházi Cementgyárban. Ez a további beruházással együtt járó projekt a magas minőségű cementtermékek megtartása mellett egy természetes fejlődési lépés gyárunk számára. A kibocsátás csökkentése mellett az Európában is egyedülálló gyárunk számára további lehetőséget biztosít arra, hogy a BAT (Elérhető Legmodernebb Technológia) követelményrendszerének is teljesen meg tudjunk felelni, mindemellett a helyi gazdálkodók, munkavállalók számára is megélhetést biztosíthat a jövőben.

A beruházás mellett a LAFARGE több évtizedes építőanyag-üzemeinek tapasztalatait felhasználva Királyegyházán is bevezetjük az új „gyári működési modellt” a hatékonyabb termelés, ismereteink és tudásunk továbbfejlesztésének érdekében.

Meglévő termékkínálatunkat két új cementtípussal is bővítettük.
A mérsékelt kémiai hatásnak kitett felületekre, elsősorban építményekhez szánt SZÜRKE RAPID, és a kivételesen jó tulajdonságokkal rendelkező KIRÁLYKÉK RAPID cementtel biztosítjuk partnereink igényeinek minél szélesebb körű teljesítését. Ettől az évtől vevőink még magasabb színvonalú kiszolgálását új ügyfélkapcsolati rendszerünk is segíti, nemcsak Magyarországon, hanem a teljes közép-kelet európai régióban.

Bízom benne, hogy a 2013-ban tervezett beruházásaink, fejlesztéseink rövid és hosszú távon egyaránt szolgálják termékeink további fejlődését, így partnereink és a Királyegyházi Cementgyár környezetében élők gyarapodását.

A hideg, havas tavasz után kellemes időjárást és jó építkezést kívánok!

Kapcsolódó dokumentumok