Változás nélkül nincs fejlődés – ez a gondolat igaz minden iparág, vállalat, és ily módon a mi cementgyárunk számára is. Megtettük az első erőteljes lépéseket, sikeresen jelen vagyunk az építőipari piacon, és már Horvátországba, Szlovéniába is exportálunk. Célunk, hogy piacvezetővé fejlődjünk: magyar termékekkel és az innováció révén a legjobb technológiát biztosítva vásárolóink részére, mindezt Európa egyik legmodernebb, legkörnyezetkímélőbb cementgyárának üzemeltetésével. 

Ennek szellemében az a tervünk, hogy új beruházásba kezdjünk, és bevezessük a másodlagos tüzelőanyagok használatát a Királyegyházi Cementgyárban. Évek óta köztudott, hogy a cementgyári technológia teljes mértékben a legszigorúbb környezetvédelmi szabályozások szolgálatában áll. Így ez egy természetes lépés bármelyik cementgyár fejlődése érdekében, és ez más magyarországi építőanyag-üzem esetében már nem kérdés, megvalósult. Az alternatív tüzelőanyag használata a közösség javát is szolgálja. Új munkahelyeket teremt, és a helyben keletkező anyagokat hasznosítja.

Közösen egy új fejezetet nyithatunk saját, és közvetlen környezetünk életében, mert az egészség és biztonság, valamint a zöld tudatosság elvei mentén gondolkodunk. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy aktívan védjük a környezetünket, és hogy együtt fenntartható fejlődést biztosítsunk alkalmazottaink és a helyi közösségek számára.

Aubet Frédéric
ügyvezető
LAFARGE Cement Magyarország Kft.


Kapcsolódó dokumentumok