Sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Elindultunk azon az úton, hogy kiépítsünk egy erős egészség- és munkavédelmi kultúrát, és a legbiztonságosabb ipari termelő vállalatok egyikévé váljunk. Ezt jól jelzi, hogy decemberben érte el a gyáregységünk üzemelésének kezdete óta az 500-ik munkaidő-kieséssel járó balesetmentes napot.

Az építőiparban tapasztalható kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére működésünk első teljes évében sikerült a kitűzött céljainkat elérni. Megbízható partnerré váltunk a hazai piac szereplői
számra, olyan magas minőségű cementet biztosítva, mely megfelel az infrastrukturális fejlesztések, útépítés vagy akár a ház- és egyéb építkezések területén felmerülő igényeknek is.

Ezek az eredmények nem jöhettek volna létre, ha a LAFARGE Cement Magyarország Kft. munkavállalói nem egy csapatként álltak volna a közös ügyünk mellé. Köszönettel tartozom egész éves munkájukért és elkötelezettségükért. Szeretnék köszönetet mondani partnereinknek is, akiknek a bizalma nélkül nem jöhetett volna létre ez a kiváló teljesítmény.

Ez az év most lezárul, és új kihívások elé nézünk. Magazinunk is átalakul: munkavállalóink már egy, a LAFARGE középeurópai szervezetének közös kiadványával találkozhatnak majd, míg külső partnereinket tartalmában megújuló oldalak köszöntik majd.

Kellemes karácsonyi ünnepeket, sikerekben és egészségben gazdag, boldog új évet kívánok!

Aubet Frédéric
ügyvezető
LAFARGE Cement Magyarország Kft.

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1

Dátum:
2012. december 01.
LAFARGE Magazin 2012 december