A Királyegyházi Cementgyár öt éves fennállásának egyik legnagyobb mérföldkövéhez közeledik: befejeződik az Európai Üzleti Modell (EBM) magyarországi bevezetése, amely egy új vállalatirányítási rendszer használatát is magában hordozza. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. teljes irányítását átfogó, komoly tudásbázis alapú megoldások biztosítják közép- és hosszú távon, amely biztosítja szolgáltatásaink még magasabb színvonalát.

Több munkavédelmi beruházást is megvalósítottunk. Már lifttel is elérhető a klinkersiló 40 méteres platformja, egy esetleges baleset esetén a mentés biztonsága is javult. Megújítottuk behajtási és rakodási engedélyünk megszerzésének feltételeit, az ellenőrzések menetét, óvva külső partnereink testi épségét is.

Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy gyárunk öt éves fennállá- sának alkalmából a Pécsi Tudományegyetem képzőművész hallgatóival együtt dolgozhattunk beton emléktárgyaink elkészítésén.

És egyik legfontosabb kora őszi hírünk: alkalmazkodva a minőségi megoldásokat előtérbe helyező lakossági igényekhez, az eddig csak ömlesztett kiszerelésben kapható SZÜRKE RAPID (CEM II/A-S 42,5 R) cementünk már zsákos formában is elérhető. Ez a prémium termék kifejezetten alkalmas nagy szilárdságú betonok készítéséhez, legyen szó járdák, lépcsők, oszlopok, vakolatok készítéséről, beton aljzatok javításáról. Alacsony hőfejlődése révén kiválóan alkalmas nagyobb látszóbeton felületek kialakítására is. Ezek kivitelezéséhez segítségként keresse betonozási tanácsadó füzetünket építőanyag kereskedőjénél, vagy töltse le holnapunkról, a www.lafarge.hu címen!

Kiszáradás- és balesetmentes őszi betonozást kívánunk!

 

Kapcsolódó dokumentumok
Kikelet Magazin 2016 Szeptember

A Lafarge Cement Magyarország Kft. 2016 szeptemberi Kikelet Magazinja Beton Design című száma.