Sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Mára a Királyegyházi Cementgyár a világ két legnagyobb építőanyag-ipari vállalat, a Lafarge és a Holcim egyesülésével létrejött globális cégcsoport, a LafargeHolcim égisze alá tartozik, új távlatokat nyitva ezzel a LAFARGE Cement Magyarország Kft. számára.

Ahogy eddig is, évről évre komoly lépéseket teszünk termékeink magas minőségének, partnereink kifogástalan kiszolgálásának megőrzéséért, további fejlesztéséért. Ennek érdekében elvégeztük minőség- és környezetirányítási rendszereink ISO 9001 és 14001 szabvány szerinti tanúsítását. Megkezdtük az „Európai Üzleti Modell” (EBM) bevezetését, amelynek elemei partnereink részére is kézzelfogható előnyöket hoznak az idei évben. Ezek garantálják, hogy a Királyegyházi Cementgyár eddigi magas kiszolgálási színvonalát tovább emeljük a hazai piacon is.

És végül, de nem utolsó sorban: a számunkra oly fontos Egészség- és Munkavédelem területén újabb mérföldkövet tudhatunk magunkénak: a közelmúltban megünnepelhettük az 1500. munkaidő kiesést nem okozó balesetmentes napot is. Ez azt jelenti, hogy gyárunk indulása óta – hála a szigorú munkavédelmi előírásoknak, tréningeknek – egyetlen balesettel sem kellett számolnunk. Ezúton is köszönjük munkavállalóinknak, ügyfeleinknek és beszállítóinknak egyaránt, hogy kiemelten figyelnek a biztonságos munkavégzésre.  

Eredményes betonozási szezont, és balesetmentes munkát kívánunk!

Kapcsolódó dokumentumok
Kikelet Magazin 2016 Február

A Lafarge Cement Magyarország Kft. 2016 februári Kikelet Magazinja Egy új vezető egy új világért című száma.