A hazai felsőöktatási intézményekkel együttműködve gyakornoki pozíciókat alakítottunk ki a Királyegyházi Cementgyárban, annak érdekében, hogy a tanrendben meghatározott gyakorlatot a hallgatók nálunk tölthessék. Ezzel is támogatjuk a helyi utánpótlás képzést Baranya megyében. Folyamatosan fogadjuk a hallgatókat, hogy eddig megszerzett tudásukat a gyakorlatban is kipróbálhassák.

Az oktatási intézményekkel kötött megállapodás értelmében a diákok jelenkezhetnek a meghirdetett pozíciókra, az iskolák által megszabott idő intervallumra, és óraszámban, vagy megfelelő feltételek mellett azon túl is. A gyakornokok részére az ide vonatkozó jogszabályban előírt juttatásokat biztosítjuk. 

Az alábbi területek valamelyikén elvégzett gyakorlatot követően lehetőség nyílik a továbblépésre, de ez a gyakornok teljesítményétől, valamint a Királyegyházi Cementgyár aktuális üres pozícióitól egyaránt függ.

 

HR

 

Értékesítés

 

Logisztika

 

Vasút Egészség- és munkavédelem Pénzügy&Kontrolling 
Karbantartás

 

Bánya

 

Környezetvédelem

 

Marketing, kommunikáció Minőségbiztosítás és Laboratórium  Termelés
Beszerzés Megtetszett egy terület? Jelentkezz alább gyakornoki pozícióra!

 

 Aktuális pozíciónk:

HR Gyakornok

A HR vezetőnek jelentve feladata a vállalat HR folyamatainak támogatása, általános adminisztrációban való részvétel. A foglalkoztatásra diákmunka keretein belül kerül sor. 

 

 

Gyakornoknak jelentkezem

Jelentkezz hozzánk gyakornoki pozícióra!


A gyakornoki hely megpályázásához add meg adataidat, csatold önéletrajzodat! A "További dokumentum" gombra kattintva tölthetsz fel további dokumentumokat is (pl. angol nyelvű önéletrajz, bizonyítvány, nyelvvizsga, diploma, tudományos munka, stb.).

Hírek