FIABCI 2017

A párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI, 25. éve, mára 20 ország nemzeti válogatójával rendezi meg Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, a FIABCI World Prix d'Excellence-t. A pályázat célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése világszerte. A nemzetközi zsűriben idén 32 ország 63 szakembere vett részt, képviselve az ingatlanfejlesztési szakma egy-egy speciális ágazatát. 

2017-ben az ipari létesítmények kategóriájában a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Királyegyházi Cementgyárát a FIABCI 68. Kongresszusán World Prix d'Excellence Gold Winner díjjal ismerte el az Andorrai Hercegségben. 

Romanenko Alexander, a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Bizottság elnöke az első helyen végzett királyegyházi pályázatot így méltatta: „A zsűrit lenyűgözte a rendkívül egyedi építészeti tervezés. A teljes épületegyüttes kompakt méretű, amely így csak minimális művelhető területet foglal el, szem előtt tartva mezőgazdasági tevékenység fenntarthatóságát. Európa legmodernebb cementgyára nemcsak esztétikája, hanem környezetbarát működése miatt is kivételes projekt.” 

„Büszke vagyok a Királyegyházi Cementgyár indulása óta épített egészség- és munkavédelmi kultúránkra, valamint környezetvédelmi teljesítményünkre. Az elmúlt 5 évben a fűtőanyagból keletkező szén-dioxid kibocsátásunkat 20%-kal csökkentettük. Az ipari ingatlanok kategóriájában elért első hely megerősít bennünket abban, hogy jó úton haladunk a fenntartható fejlődést szem előtt tartó megoldások alkalmazásában.” – mondta a díjátadón Mikita István, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. Gyárigazgatója. 

A 2017-es FIABCI World Prix d'Excellence különösen sikeres volt Magyarország számára: a Királyegyházi Cementgyár mellett további 4 budapesti ingatlanfejlesztési projektet is díjaztak.

 

 

A FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj 2017 díjátadójának első képei:

FIABCI 2017 AWARDS DÍJÁTADÓ KÉPEK >>

A FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázattal kapcsolatos sajtóközleményeiért kattintson ide:

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK >> 

A LAFARGE Királyegyházi Cementgyár sajtófotóit ide kattintva tekintheti meg:

KIRÁLYEGYHÁZI CEMENTGYÁR KÉPGALÉRIA >>

 

 

Királyegyházi Cementgyár galéria