A FUTÓVERSENY

 

A szervezők az idei évben több mint 300 futót várnak a Királyegyházi Cementgyár parkolójába, ahol több távon teljesíthetnek a futni vágyok. A szervezők célja a futóversennyel, hogy az egészséges életmód mindennapi fontosságára felhívják a figyelmet.

A startpisztoly először délután 13.45-kor fog eldördülni a 3km-es távot teljesítőknek, majd 18 órakor a 11 km-es távon futók számára. A távokra iskolásokat, családokat, baráti társaságokat, céges csapatokat és profi futókat is egyaránt szeretettel várnak.

A verseny 18 év feletti résztvevői jelképes adománnyal (500 forint/fő) járulnak hozzá a Királyegyháza és Szentlőrinc iskolái számára vásárolandó sporteszközökhöz.

 A NEVEZÉS MENETE


A futóversenyen egyéni és csoportos nevezésre is van lehetőség.

A csoportos nevezés lehetőséget biztosít több személy egyszerre történő, egyszerűsített regisztrációjára, például iskolai csoportok, egyesületek számára.

Ez esetben egy személy tölti ki a jelentkezést a "csoportos jelentkezés kitöltése" felületen, majd a többi versenyző adatait Excel formátumban mellékletként feltölti.

 LETÖLTÉS: csoportos jelentkezés excel táblázat (kitöltést követően csatolni kell az online űrlaphoz)

A helyszíni regisztráció, az előzetes online jelentkezést követően, a táv indulása előtt a helyszínen történik, a gyár parkolójában!

A helyszíni regisztráció ideje:

13.00 – 13.30 3km-es táv
17.00 – 17.30 11km-es táv

 

ONLINE JELENTKEZÉS 


Futóverseny

Kerékpártúra


Nyílt nap


Kérjük, minden programra/távra külön-külön jelentkezzen. (A csoportosan leadott jelentkezés már jelentkezésnek minősül.)

 

 

 

 

CEMENTGYÁRI NYÍLT NAP - ELŐZETES JELENTKEZÉS

A programmal párhuzamosan szeretettel várunk minden érdeklődőt a Királyegyházi Cementgyár hagyományos őszi Nyílt Napjára. A gyárlátogatással egybekötött Nyílt Napon a látogatók megismerhetik a cementgyártás folyamatát és olyan innovatív megoldásokba nyerhetnek betekintést, mint a másodlagos tüzelőanyagok használata. A gyermekeket ismét foglalkozások, és kisvonat várja, amellyel körbe utazhatják a gyár területét. 15 és 15:30-as időpontjaink beteltek, csoportokat 16 órától, félóránként tudunk fogadni. 

A Nyílt Napon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ a Nyílt Napról:
Turbéki Judit: +36-30-541-4034

 A FUTÓVERSENY ÉS A NYÍLT NAP PROGRAMJA

13.00 Regisztráció a rövid távhoz
13.45 Rajt – rövid táv (3 km)
14.45 Eredményhirdetés (3 km)
15.00 - 17.00 Királyegyházi Cementgyár Nyílt Nap és Kerékpáros túra

17.00 Regisztráció a hosszú távhoz
18.00 Rajt - hosszú táv (11 km)
19.30 Eredményhirdetés (11 km)

A FUTÓVERSENY ÚTVONALTERVE (Kék szín: 3 km, piros szín: 11 km)
  
 
Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2018. augusztus 20.
EGYÜTT GYERMEKEINKÉRT IV. Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóverseny Versenykiírás