A LafargeHolcim Csoport 2030-ra árbevétele egyharmadát olyan megoldásokból szeretné generálni, amelyek javítják a fenntarthatósági teljesítményt.

Ipari tevékenységünk széles földrajzi kiterjedésű, világszerte 90 országot érintve. Az ebből fakadó sokszínűség, diverzifikáció a kulcs vállalatunknál a megfelelő üzleti lehetőségek megragadásához és a fenntarthatóan magas szintű teljesítmény eléréséhez. A cement-, beton- és adalékanyag előállítása minden esetben helyhez kötött tevékenység, és a gyártás közel van az értékesítési pontokhoz, a végső fogyasztókhoz. Így a vállalat működése befolyásoló erővel bírhat a helyi közösségek, emberek mindennapjaira.

 

Teljes balesetmentességre törekszünk.
Csökkentjük a munkahelyi megbetegedések számát
A nők arányának 30%-os megoszlását érjük el  a vállalatvezetésben.

Emberi jogok: fenntartható közbeszerzési kezdeményezések azon országokban, ahol jelen vagyunk.

Közösségek és megfizethető otthonok: 75 millió embert érintő kezdeményezések, életük javítása megfizethető otthonokon keresztül a befogadó üzleti kezdeményezéseknek és a szociális beruházásoknak köszönhetően.


Küzdelem a megvesztegetés és a korrupció ellen a magas kockázatú országokban

Innovatív megoldásaink:

-          megfizethető építőanyagok és építési megoldások

-          megfizethető közegészségügyi megoldások

 

 

Kapcsolódó dokumentumok
Verziószám:
1.0

Dátum:
2019. április 15.
Üzleti magatartási kódex
Verziószám:
2.0

Dátum:
2018. április 06.
Fenntarthatósági Jelentés 2017

Our sustainability strategy, The 2030 Plan, sets out our vision of an innovative, climate-neutral construction sector that embraces the circular economy. It also provides a clear roadmap for us to address our main impacts, set new standards, and lead our industry in helping to address our planet’s most pressing issues.